Arbeid på huset? Trygt og raskt med HAKI Rammestillas

Dato: 4 Mar 2024

HAKI sin nye nettbutikk tilbyr et bredt utvalg av produkter for alle behov, fra komplette stillaspakker og stillashengere til enkeltkomponenter.

HAKI er totalleverandør av stillas og værbeskyttelsessystemer. I vår nye nettbutikk tilbyr vi i HAKI blant annet komplette stillaspakker. I tillegg til vårt lette HAKI Rammestillas i aluminium, tilbyr vi HAKI Universal spirstillas i stål og aluminium, samt løse komponenter. Pakkene inneholder alle komponentene du trenger for å montere stillaset ditt på en enkel og sikker måte.

HAKI Rammestillas er et stillas bestående av rammer og rekkverk som ikke trenger diagonalstag. Fordelen med dette fasadestillaset er svært enkel montering, derfor brukes dette stillaset ofte av både private og bedrifter. Rammestillaset kan også enkelt bygges på i forskjellige høyder og lengder etter behov, og er perfekt for enklere fasadearbeid som renovering, tilbygg og nybygg. HAKI Rammestillas er trygt å bruke og raskt å montere ved bruk av få stillaskomponenter.

Et omfattende tilbehørsprogram gjør det mulig å komme til selv på de vanskeligste plasser, som takutspring og gavl.

Mange av komponentene brukes også i HAKIs andre systemer.

HAKI stillas leveres i 10 forskjellige stillaspakker med fasadeareal fra 11 – 310 m², og alle stillaspakkene er godkjent for lastklasse 3, dvs 200 kg/ m².

HAKI stillaspakker inneholder alle komponentene du trenger for å bygge et stillas, og kan enkelt bygges på ved å supplere med flere komponenter.

Noen av fordelene med HAKI rammestillas:

  • Med HAKI rammestillas er det alltid enkelt å utjevne selv store nivåforskjeller da det finnes rammer i 0,5m, 0,8m og 1,0m til bruk som bunnrammer.                
  • Bunnskruen har en justering fra 70 til 550 mm, dette gjør at man alltid kan få stillaset i vater.
  • Som adkomst til stillasene kan man benytte plan med luke og aluminiums stige, eller utvendig trapp.Enkelte rammestillaspakker kan oppbevares og transporteres ferdig på en praktisk stillashenger.

HAKI stillashenger produsert av Tysse gjør transporten av Rammestillaset enkelt og trygt.

Ved kjøp i nettbutikken vår tilbys ulike betalingsløsninger, blant annet leasing med Nordea. Leveringen går raskt og det er også mulighet for henting direkte på lageret i Drammen.

På vår Facebook- og nettside kan du finne den stillaspakken som passer best til ditt gjøremål: