Z-UP Spiler for interiør og våtrom

Dato: 4 Des 2023

Z-up er vår egen merkevare med spiler og spilepaneler for interiør og våtrom. I serien finner du spiler med eikefinert overflate og spiler av polystyrene for baderom, og spiler for montering i tak. Spileplater på akustikkfilt er lyddempende og enkle å montere.

Z-up spiler er elegant dekor til vegg og tak ved rehabilitering og nybygg. Panelene er utviklet med en meget slitesterk overflate av et naturlig utseende, som ligner flere av våre kjente tresorter. I kombinasjon med akustikkfilten laget av resirkulert PET gir dette en vakker innvendig kledning med gode akustikkegenskaper.

Kolleksjonen er spesialutviklet med tanke på å kunne få en kostnadseffektiv løsning for offentlige og private miljøer hvor høye krav til bærekraft og funksjonskrav til akustikk, renhold og hygiene har resultert i et tidløst og vakkert design.

Spiler og spilepaneler på akustikkfilt som forbedrer akustikken i alle miljøer og blir et designelement, som løfter interiøret og miljøet.

Bli inspirert!

AQUALINE - Spiler for våtrom som gir nye muligheter!

Nyheten AQUALINE er en serie spiler og spilepanel spesielt utviklet for våtrom. Endelig kan bad og våtrom også dekoreres med spiler!

Spilene har en polystyrenkjerne og selges også enkeltvis slik at du kan skreddersy til ditt prosjekt i alle soner på badet. Monteres til eksisterende vegg med monteringslim.

Aldri før har det vært mer populært å skape kontraster og variasjoner i baderommet!

Endelig kan vi tilby spileplater og spiler som er utviklet for å tåle et fuktig miljø, som inne på badet. Det er kun fantasien som setter grenser!

AQUALINE finnes som både spileplater og som løse spiler.

Så enkelt er det å montere AQUALINE
 

NB! Før montering må platene sjekkes for synlige feil eller mangler. Monterte plater som har synlige feil, vil ikke kunne reklameres på. Platene skal lagres på flatt og tørt underlag. Monter spilepanelene 10cm opp fra gulvet, start med en fuktbestandig bunnprofil (må være i vater).

Mål opp veggen platene skal monteres på og tilpass første og siste plate. Sørg for at første plate er i lodd.

Z-UP Aqualine spilepanel limes på eksisterende vegg med et MS polymer monteringslim. Avstand mellom spiler har en toleranse på ±1,5mm. Om man opplever at skjøter blir synlige så kan spilene justeres noe ved å presse de forsiktig fra eller til hverandre.

Vinn våtromsspiler for 10 000 kr hos @morksnekkerservice

I desember kommer det en giveaway i samarbeid med @morksnekkerservice (Instagram), hvor man kan vinne spiler til sitt neste prosjekt.

@morksnekkerservice vil vise frem flere kreative anvendelsesområder for disse unike spilene.

Følg med for både inspirasjon og tips og triks!

@morksnekkerservice

Z-UP Forbedrer akustikk!

Dårlig akustikk er et stort problem i dag når materialer som betong, glass og gipsvegger er vanlige materialer. Da er lyddempende akustikkpaneler en god løsning på problemet. Taket har ofte den største flaten i rommet og er derfor et godt sted å starte. Deretter, hvis ønsket resultat ikke er oppnådd, er det veggene man må kle. Hvis man ikke har materialer som absorberer i et rom, kan man anta at man trenger å dekke omtrent 25% av rommets totale tak- og veggflate for å kunne skape en akustisk velvære for deg selv og de rundt deg. Et ønsket resultat er en etterklangstid på omtrent 0,5 sekunder i frekvensområdet 250 – 2000 Hz.

Reduser støy med spilepanel

I møterom på kontoret er forholdene som i klasserommet med omtrent de samme kravene. I et åpent kontorlandskap bør taket ha en absorpsjonskoeffisient nær 1, ellers fungerer ikke skjermingene mellom kontorplassene. I støyende industrihaller er så mye lydabsorpsjon som mulig nødvendig for å redusere støynivået i etterklangsfeltet. I mange andre rom er akustikken viktig, for eksempel i auditorier, kinoer, teatre og konsertsaler. Her kreves spesiell akustiskdesign avhengig av rommets bruk. Man må også ta hensyn til lavere frekvenser, hvor spalteabsorbenter kan være et godt alternativ.