Duri utvider soritmentet

Dato: 16 Feb 2022

BAC Finerpanel ble i 2014 introdusert av Duri til det norske markedet. Platen ble utviklet av Duri for å gjøre hverdagen enklere for fagfolk. Etter mange år med gode tilbakemeldinger har vi nå utvidet sortimentet.

BAC FINERPANEL er kryssfiner av furu eller gran produsert av skog som tilfredsstiller byggevareforordningen. Fås i tykkelsene 12, 15 og 18 mm, i en ekstremt hendig størrelse, med not og fjær på alle fire sider.

NY MODELL fra januar 2022: 347 x 2400 x 15 mm (0,83m2). Finerpanel er enkel å bære og gir rask og effektiv montering.
Tanken er at man skal montere panelene liggende. Fordelen med å bruke finerpanel er at man minsker faren for spenninger og vridninger som man får ved bruk av større plater (f.eks 1200 x 2400 mm). En annen fordel er at BAC FINERPANEL er lettere å håndtere og enklere å bære i trange trappeoppganger, små bad osv.

BAC FINERPANEL gjør det enklere å tilpasse med tanke på hulltagning til rør og elektriske installasjoner. Man vil også få mindre svinn ved at man ikke trenger å treffe spikerfeste/stender med alle skjøter fordi man har not og fjær over, under og på kortsidene. Når du bruker BAC FINERPANEL 18 mm som bakvegg på baderommet vil du få en solid konstruksjon i henhold til kravene i TEK10 eller BVN Blad 32.110, med godt skruefeste til montering av innredning, støttehåndtak og annet tilbehør man ønsker å feste i veggen på baderommet. Panelet kan også brukes som skruefeste bak gips andre steder enn i baderommet, f.eks til kjøkkeninnredning, skap o.l.

Produktark: