Velkommen til Open Days hos Duri 1.-2. mars

Dato: 27 Feb 2023

Kanskje Norges største fagsenter for håndverkere!

Lenge siden du har besøkt Duri Fagprofil? Nå ønsker vi velkommen til et utvidet varehus som er blitt større enn noen gang! 12 000 kvadratmeter med mer enn 16 000 forskjellige varer! Vi viser deg gjerne rundt – vi er helt sikre på at du vil få deg noen overraskelser over det unike utvalget!

På Brobekk finner du vårt varehus i Brobekkveien 80C. Her har vi vært i mer enn 15 år, og de som har vært kunder hos oss en stund har vært med på flere ombygginger og utvidelser etter hvert som vi har vokst.

Dette året er ikke noe unntak. Fra 1. januar overtok vi lokalene til Ahlsell på Brobekk, som lå vegg i vegg med oss. Da var det nye muligheter til å vokse! Siden da har vi stått på seint og tidlig med å utvide og omorganisere butikken. Det har vært en enorm jobb. Vi ville omorganisere varehuset slik at hver avdeling ble tydeligere og mer tilgjengelig for våre ulike kunder. Mange tusen varer skulle bytte plass, reoler måtte fjernes og bygges opp igjen, det måtte lages nye gjennomganger og merking, merking og merking. Endelig har vi kunnet vie en stor avdeling til GULV. Her skal de som jobber med gulv og undergulv finne alt de trenger, og ikke minst, vi har fått frem vårt skremmende store utvalg av lister og profiler så det er enda mer oversiktlig og tilgjengelig. Vi gleder oss til å gi nettopp DEG en omvisning i varehuset!

Velkommen, Hilde!
1. februar begynte Hilde Seeberg som nyansatt butikksjef for varehuset på Brobekk. Hun har lang erfaring med varehandel og håndverksbransjen, blant annet gjennom jobben som butikksjef hos Mal Proff på Brobekk. Hun skal hjelpe oss enda et steg videre på veien mot å bli Norges kuleste og proffeste «godtebutikk for håndverkeren». Hun kom heldigvis inn før ombyggingen var ferdig og har umiddelbart gått inn i rollen og bidratt til å sørge for at vareplassering og eksponering er blitt løftet flere hakk. «Dette må være en av de mest spennende oppgavene jeg har gått løs på», uttaler Hilde. «DURI er et helt unikt selskap fylt med kompetente og ekstremt engasjerte medarbeidere, spredt utover en enorm bredde innen så mange retninger for håndverkere. Her blir ingen dager like eller kjedelige!».


Varehussjef, Hilde Seeberg

Mat for fagfolk
Da vi overtok nabolokalene fulgte det også med et spisested. Det har vi drømt om lenge, å kunne tilby proffen mer enn bare kaffe og vafler! Vi har nå gleden av å kunne introdusere det nyopprettede selskapet Håndverker’n Lunsjbar, hvor du vil møte Tina og Monika som skal sørge for at både kunder av Duri og andre i området skal kunne sette seg ned med god mat i hyggelig omgivelser. Ta turen innom dem neste gang du er i området og sjekk hva som er Dagens! De vil servere både frokost og lunsj til sultne håndverkere. Følg dem gjerne på Instagram: @haandverkernlunsjbar, så kanskje du blir fristet!

Vi leverer til hele landet!
Vi opplever stadig forespørsler fra folk som nettopp har fått høre om Duri, og de skulle ønske at de holdt til litt nærmere oss. Men, visste du at vi daglig leverer varer over hele landet? Benytt nettbutikken vår på www.duri.no eller ring inn på 24 13 13 50 så skal vi hjelpe deg med tilgang på det du trenger til dine prosjekter.

 • LEVERANDØRMESSE
 • UKESTILBUD
 • PREMIER
 • PRODUKTDEMOER
 • Omvisning i varehuset
 • Prøv sprøytemaling
 • Lær om vindusrestaurering
 • Se KOBOTS skjærerobot kappe plater
 • Så enkelt får du et tett bad med Aquapro
 • Gulvsliping, oljing og lakkering
 • Åpning av Håndverker’n lunsjbar