AQUAPRO hjelper malerne inn på badet

Dato: 30 Okt 2023

Du har kanskje sett dem på instagram, med sine inspirerende bilder og videoer der de utfører ulike oppdrag i Trøndelag.

Malerteam Trøndelag består av Jannicke Gustad og Mathilde Njarga, som sammen startet eget firma i februar 2023. På kort tid har de to jentene rukket å bli svært ettertraktet, og de får mange ulike oppdrag og forespørsler på oppusing og rehabilitering.

På tross av at selskapet er nyetablert, har Jannicke og Mathilde flere års erfaring bak seg. De er vant til å jobbe sammen, og var kollegaer i 6 år før de startet eget firma.

Malerteam Trøndelag bruker Aquapro fordi det forenkler mye av hverdagen, og ved å kunne bruke et komplett system sparer det mye tid og unødvedig arbeid.

På kort tid har de rukket å få veldig god erfaring med Aquapro-systemet!

Malerteam Trøndelag anbefaler Aquapro-systemet fordi det forenkler jobben uten bekostning av kvalitet. Med Aquapro går jobben enkelt og greit!

Hvordan ble Malerteam Trøndelag kjent med Aquapro?

Jentene ble introdusert for Aquapro da prouktene var helt nye på markedet. Planen var den gangen å prøve det, men så ble det heller valgt tradisjonelle membranplater på det prosjektet. Dermed kokte det hele litt bort. Det er kanskje litt sånn at mange bruker det de er vant til, og at man trenger en liten dytt for å prøve noe nytt!

På vårparten anbefalte tømrerfirmaet som de to jentene samarbeidet med å prøve Aquapro membranplater og plutselig var det avtalt oppussing av to bad med Aquapro. I disse prosjektene ble det lagt fliser på platene og resultatene ble veldig bra. Etter dette ble det raskt avtalt tre bad til, og det var helt naturlig å fortsette med Aquapro!

 

En spennende bransje

Noe av det mest spennende i denne bransjen er at produktutviklingen skjer veldig raskt, og vi oppdager stadig nye spennende produkter og utstyr som kan gjøre jobben enda lettere og mer effektiv. Aquapro-systemet gjør helt klart jobben lettere, og vi har nå på fem måneder pusset opp fem ulike bad der vi har brukt Aquapro-systemet.

"Vi begynner å bli garva nå!"

- Og vi synes jo at dette er veldig gøy!

Godt samarbeid er viktig!

Favorittoppdragene er de små og mellomstore jobbene, som for eksempel rehabilitering av bad. I mange prosjekter er det nødvendig med et tett samarbeid med andre håndverkere. Vi er helt avhengige av en god dialog med tømrere, murere, elektrikere, osv. I prosjektene vi er involvert i, skjer det jo ofte flere ulike oppgaver på samme sted.

Aquapro gjør jobben mye enklere siden det kan avtales at murer kan hjelpe med tetting i forhold til flis, og smøre membranplater. Da blir alt gjort i samme utførelse og det er enkelt for oss å gå i gang med arbeidet!

Malerteam Trøndelag på instagram

Malerteam Trøndelag bruker instagram i dialog med kunder, men også for å inspirere andre og løfte selve faget. Dette er en veldig effektiv måte å vise frem hva vi driver på med, slik at også kunder vet hva de kan forvente av oss!

På instagramkontoen deles arbeidsdagenes gleder og utfordringer, og noe av det viktigste: vise at dette er en morsom og spennende bransje! 

@malerteamtronderlag

AQUAPRO kan bestilles i ditt lokale varehus!

DURI har Aquapro på lager på Alna, Billingstad og i den helt nye avdelingen som åpner i Fredrikstad i november. -Men, AQUAPRO-systemet kan bestilles hos din lokale byggevarehandel. Produktene er i NOBB og kan skaffes på forespørsel over hele landet.