Fiks gulvproblemer enkelt og effektivt med Floor-Fix Pro!

Dato: 15 Mai 2024

Gulvproblemer kan være en kilde til frustrasjon for de aller fleste. Fra løse eller hule fliser til knirkende gulv eller irriterende sprekker mellom plankene, disse problemene kan ødelegge både estetikken og funksjonaliteten til et rom. Men heldigvis finnes det gode løsninger som fungerer bra!

Hos Duri fagprofil finner du hele serien av produkter fra Floor-Fix Pro, som er produkter Duri har stor tro på! Floor-Fix Pro tilbyr et bredt utvalg av innovative verktøy som gjør det enkelt å takle gulvproblemer uten behov for kostbare og tidkrevende renoveringer.

Noe av det fine med produktene fra Floor-Fix Pro er at du slipper å pigge opp fliser eller rive opp tregulvet for å reparere de vanligste problemene. Floor-Fix Pro kommer med ulike produkter, inkludert en pakke for å diagnostisere problemet, et unikt lim som legger seg i sprekker og tetter gulvet, spesialskruer som hindrer løse elementer og bestselgeren plank grabber som gjør at du enkelt kan bevege flytende gulv og fjerne sprekker i gulvet!

Diagnose-sett for gulv

Om man ønsker å finne ut hva som fungerer best for knirkende gulv, finnes Squeaky diagnostic kit. Dette settet lar deg identifisere og løse knirkende problemområder med presisjon og letthet. Settet inneholder små flasker med Click Lube og Groove Gasket. Prøv begge produktene og se hvilken som permanent eliminerer knirkingen.

Floor-Fix Pro injeksjonslim

Med Floor-Fix Pro injeksjonslim kan du enkelt behandle tregulv, fliser og andre gulvtyper, og gjenopprette dem til deres opprinnelige tilstand. Vår innovative teknologi gjør det mulig å fjerne knirkende lyder og sprekker uten å etterlate merker eller skader. Floor-Fix Pro injeksjonslim kommer både som "squeeze"-tube og i patron med kanyl, og den tynne spissen på patron-versjonen krever kun et lite hull på 2 millimeter som er nesten usynlig. Dersom du ønsker å reparere løse fliser kan limet enkelt tilføres i fugene. Deretter vil det fordele seg i hulrom og sørge for at flisene festes slik de skal. "Hule" fliser med bom fikses på samme måte.

Youtube-video, se hvordan Floor-Fix Pro fungerer!

Stop squeak repair sett

Spesialskruene fjerner enkelt knirking ved å skru gulvbordene sammen med bjelkelaget. Deretter brekkes skruehodet av, og skruen er ikke lenger synlig. Disse kan skrus rett gjennom tepper eller direkte i treverket!

Youtube-video: Slik fungerer Stop squeak repair sett!

Plank grabber for å fjerne sprekker i gulv

Å fjerne sprekker mellom planker har aldri vært enklere takket være nyheten Plank Grabber. Dette produktet har (ikke overraskende) allerede blitt en bestselger.  Plank Grabber er svært enkel å bruke, og gir deg muligheten til å stramme opp gulvet uten behov for spesialverktøy eller å demontere gulvet. Plank grabber bruker et kraftig sugesystem med millioner av små sugekopper som holder seg fast i de flate gulvområdene. Magic Grip Strip er ikke klissete å ta på og kan enkelt rengjøres med en fuktig klut for å opprettholde suget.

For å gjøre det enkelt å forstå hvor effektive disse produktene er, har vi laget en enkel firetrinns guide og informative videoer på YouTube. Hvis du ønsker en personlig demonstrasjon av våre produkter, er du velkommen til å besøke et av våre proffsentre.

Youtube-video, se hvor enkelt det er å bruke Plank Grabber! 

Så hvorfor la gulvproblemer forstyrre deg? Ta kontroll over ditt gulv med FloorFix Pro i dag!