Enorm etterspørsel etter spilepaneler

Dato: 25 Mai 2022

Et perfekt produkt til våre kunder som jobber med rehabilitering og vedlikehold. Mange varianter og mulighet for behandling med olje eller beis gir nye muligheter.

Våre spilepaneler fra Z-UP leveres i ferdige plater med akustikkfilt bak og spiler montert på. Vi har et sortiment som er i stadig utvikling for å møte nye behov. «Raskere veggfornyelse skal du lete lenge etter», sier Knut skau i Duri Fagprofil.

Hvorfor? Trend eller akustikk?
Spiler er i vinden som aldri før, selv om det har kommet og gått i ulike perioder i flere tiår. Det har vært brukt til akustikkforbedring i kinosaler og som designelement i forskjellige bygg. Gjennom fjoråret så det ut som om alle skulle ha spiler. I vårt varehus i Oslo lagerfører vi både heltrespiler for skreddersydde installasjoner, og en serie spilepaneler som er svært enkle og raske å montere. I Duri har vi dessuten stor kompetanse på våtrom, og kan nå også tilby heltrespiler for bruk på bad. Kontakt oss!

Mange opplever at minimalistiske boliger, kanskje særlig funkishus, har store rom og overflater som gir en gjenklang og krevende akustikk som kan være slitsom å oppholde seg i. Kombinasjonen med akustikkdempende filt og spiler på hele eller deler av vegger, kan raskt gjøre om opplevelsen i et rom!

Tilpass utseendet!
Foruten at vi har ferdige overflatedekorer som lys og mørk eik, valnøtt og kastanje i melaminbelagte spiler, kommer det nå en serie nye spilepaneler hvor spilene også består av en MDF-kjerne, men dekket med eikefiner. Både oljet og ubehandlet. Disse kan behandles med olje eller beis til å matche miljøet i rommet de skal monteres. «Dette gir uante muligheter, og vi har kompetansen til å veilede i valg av behandlingsmåte», sier fagansvarlig for oljer og lakk, Jørann Hansen.

Også til prosjektmarkedet
Utover sortimentet vi har i butikk, kan vi levere et meget bredt utvalg av spesialprodukter. -Det inkluderer blant annet lange lengder heltrespiler, spesialbehandlede spiler fra fabrikk, enten med farge eller brannimpregnert for offentlige miljøer og rømningsveier. «Daglig bistår vi prosjektmarkedet med å løse ethvert behov hos våre kunder», sier Knut Skau.

Rehabilitering og gjenbruk
Hos Duri Fagprofil finner man et enormt utvalg produkter for rehabilitiering og nybygg. Utvalget inkluderer også egen produktserie for trapprenovering, hvor man kan kle inn eksisterende trapp med ferdige moduler i heltre eik og behandle slik man ønsker. Kombinerer du dette med sliping og behandling av eksisterende tregulv og spilepaneler med ubehandlet eikefinér, kan du oppnå eksklusive overflater og resultater, samtidig som du har vært skånsom mot miljøet.

Duri Fagprofil ble sertifisert miljøfyrtårnbedrift tidligere i år og jobber daglig for å forsøke å finne produkter og leverandører og løsninger som bidrar til mindre kast, mer gjenbruk og rehabilitering.