Bærekraftig rehabilitering av vegg, gulv og trapp

Dato: 8 Jun 2022

Nye muligheter for gulvleggere og andre håndverkere!

Ubehandlet eik både i spilevegg og trappefornying åpner nye muligheter innen bærekraftig rehabilitering! Slip det gamle gulvet, og behandle både gulv, vegg og trapp med samme olje!

I årevis har DURI levert egne systemer for trappefornying, hvor vi leverer ferdige trappetrinnsmoduler i heltre, som raskt lar håndverkeren fornye en gammel trapp til et helt nytt utseende. Det er svært kostnadseffektiv og miljøvennlig fornying, fremfor å rive og kaste den gamle trappen.

Gulvsliping er jo velkjent, og vi har veldig mange kunder som fornyer gulv med sliping og behandling med høykvalitetsprodukter av både oljer og lakk. Vi har bred kompetanse og et stort utvalg av produkter for behandling av de fleste typer gulv.

Når vi nå lanserer spileplater med ubehandlet eik som overflate, gir dette enda ett område hvor man kan fornye og matche fargen på enda et interiørelement. Nå kan kunden få det akkurat som han ønsker, og samtidig redusere riving. Det gir mindre belastning på miljøet, og en raskere vei til et flott resultat.

Vi har produktene og kunnskapen!
Hos oss finner du et bredt utvalg av både spiler og produkter til trappefornyelse. Utover dette fører vi både oljer og lakk fra kjente merker som Saicos, Synteko og Biofa. Selvfølgelig har vi også alt tilbehøret du trenger, og ikke minst; vi har kompetente medarbeidere som kan veilede i valg av riktig produkt.

Løsemiddelfrie produkter!
Snakk med oss om miljø og valg av oljer og lakk. Vi kan tilbyd både helt og delvis løsemiddelfrie oljer og lakk. Dette kan være svært viktig både fra et miljøhensyn eller av hensyn til allergikere og innemiljø.

Trenger du noe som virkelig varer? Eller gulv som må brukes med det samme?
Vet du at vi har lakk for gulvbehandling som herdes med en UV-lampe? Ikke bare kan man da benytte gulvet umiddelbart, men man får også vårt kraftigste og mest langvarige lakk-resultat.