Parkettnyheter 2019: Jordnær design med variasjoner i brunt

Dato: 24 Apr 2019

Utviklingen av nye parkettprodukter er alltid en balansegang mellom motebevissthet og viten omkring levetid og bruk av gulvbelegget.

Variasjoner i brunt

Møbler, maling på veggene eller belysning kan raskt byttes ut. Parkett er derimot et kjerneelement innen interiørdesign, og danner en base som varer i flere år eller til og med ti-år.

Skandinavisk minimalistisk interiørdesign er en mangeårig trend som fortsetter å være et hovedtema også i gulvsegmentet. Når man så blander dette med den japanske livsfilosofien, får man en betydelig varmere fornemmelse – takket være de forskjellige fargenyansene av mørk jord, kull og aske.

De nye trendriktige gulvene er både harmonisk og livlig, og lanseres i tre bredder (138 mm, 181 mm, 209 mm). Alle nye gulv har den prisbelønte Live Pure-lakken som gir en ultra-matt finish, beholder treets naturlige farger og gir gulvet en uovertruffen varighet.

Eik India Grey
Et lysegrått skimmer i kombinasjon med varm eikebrun gjør parketten Eik India Grey veldig elegant og likevel naturlig lun. Dets merkbare røffe sortering og årringene som fremheves av forskjellige fargespill, kombineres til en frisk, avslappet stil. Eik India Grey passer utmerket sammen med rustikt og urbant interiør.
Eik Warm Grey
Med Eik Warm Grey-gulvet får man en veldig koselig atmosfære. Som på alle børstede overflater behandlet med Live Pure lakken, kan du føle den naturlige trestrukturen og dets unike fornemmelse. Den lune grånyansen ble laget som en del av et tre-fargekonsept der den lyseste fargen visuelt fremhever årringene i treverket.
Eik Elephant Grey
Parkettvarianten i Eik Elephant Grey minner om den enestående, lune grå på de mektige elefantene. Den fine gråfargen i dette gulvet har en dypt børstet og ultramatt overflate, og er også en perfekt basis for urban og rustikk møblering og forskjellige andre interiørstiler.

Armaturer


Eik Ginger Brown
Den nye parketten Eik Ginger Brown omdefinerer fullstendig temaet av mørk parkett. Årsaken er at den børstede overflaten har et elegant gyllen-gult skimmer. Dette gulvet kan brukes til alle stilarter. Kombinert med grove tekstiler og originale materialer eller med intense farger og moderne design, vil dette gulvet alltid passe perfekt, med sitt sterke men reserverte særpreg.

Armaturer


Eik Brazilian Brown
Magisk, intenst og livlig: Eik Brazilian Brown fascinerer med sin dyptbørstet overflate og en fyldig, varm bruntone. Den ultramatte elegansen i overflaten og den mørke, skimrende strukturen av årringene gjør Eik Brazilian Brown til en vidunderlig basis for den klassiske og urbane stilarten. Gulvet danner en spennende kontrast til nåværende møbeltrender, med sterke farger og den fyldige, intensive brunfargen. Det utstråler velvære, eleganse og komfortabel modernitet.

ArmaturerOpplev de nye produktene i forskjellige miljøer i BOEN FloorFinder:
https://boen.com/nb-no/produkter/parkett/

Les mer om nyhetene her:
https://boen.com/nb-no/boen-nyheter/nyheter/

Ta gjerne kontakt for mer informasjon:

Jan Nielsen
Sales Director Scandinavia
Telefon: +47 913 450 070
Jan.nielsen@boen.com