Nye trappeneser med sterke kanter

Dato: 8 Mai 2018

Ved hjelp av en ny frese- og foldeteknologi produserer parkettspesialisten BOEN trappeneser av selve parkettplank. Bordene blir frest og bøyd to ganger til 45 grader, men aldri brekt. Slik får man en 90-graders kant med halv fas som har en fin avrunding. Kantens stabilitet forbedres betydelig og overflaten forblir godt beskyttet mot smuss, støv og fuktighet.

Godt beskyttet kant
Inspirert av den japanske brettekunsten Origami BOEN revolusjonerer BOEN produksjonsprosessen for trappeneser. Svakheten var tidligere de fremre kantene, altså stedet der inn- og opptrinnet møtes. Selv ved svært presise gjæringssnitt og moderne koblingsteknikker oppstår her en følsom fuge og et brudd i den naturlige masringen av treverket.

- Med Origami-Tech metoden bevares den originale, industrielle overflaten. Dette gjør at kantene er beskyttet på samme måte som resten av parkettgulvet», forteller BOEN salgsdirektør Jan Nielsen. «Det nye designet gir ikke bare trinnet bedre stabilitet og en svært elegant look, det føles også godt – det vil alle kunder kjenne når de går barfot eller i sokkelesten.

En trapp er ikke bare en trapp
En trapp er også et høyt verdsatt møbel- og designelement. Matchende trapper er forbindelsen som skaper helhet og kontinuitet mellom forskjellige nivåer. Ved å bruke de samme materialene blir trapp og gulvene som støpt i ett.

Trappeneser i alle overflater og farger
De nye trappenesene tilbys i alle BOEN overflater og farger. Bruk av trappenesene er svært fleksibel og utforming kan tilpasses de fleste trappemodellene. Som opsjon kan det leveres lamell for tildekning av åpne sider og anti-skli striper i fire farger og to bredder, for å møte krav om sikkerhet.

Gjør det enklere for proffen
- Vi har overført en manuell arbeidsprosess til industriell produksjon, med et perfekt resultat. På denne måten hjelper vi også håndverkeren med å arbeide effektivt for å levere det beste resultatet til sluttkunden. avslutter Jan Nielsen.

Mer informasjon om de nye trappenesene fra BOEN finner du her: http://boen.com/no/parkett/tilbeh%c3%b8r/trappeneser/