For interiørkonsulent Amalie var Silestone det opplagte valget

Dato: 17 Feb 2021

For den erfarne interiørkonsulenten, fotografen og stylisten Amalie Fagerli, var benkeplate fra Silestone et naturlig valg. Se det vakre kjøkkenet her.Amalie står bak den populære instagramkontoen @svenngaarden.

Til det nye kjøkkenet, gikk Amalie for fargen Lagoon fra Silestone. Den har lyse, kalde farger som reflekterer lys på samme måte som is som sprekker opp på en innsjø.

Denne benkeplaten er en drøm å jobbe på, holde ren og ikke minst: bruke som bakgrunn i bilder og stylinger – jeg ELSKER den!! At det ikke vises rusk og støv på den er jo bare en enorm bonus, forteller Amalie.

Det er Gautvik Steinindustri som, sammen med Cosentino, har levert benkeplatene. Bakplaten har samme utførelse, bare tynnere. Den er 30 cm høy slik at den akkurat går over blandebatteriet fra Quooker.

Benkeplaten er nydelig sammen med kjøkkenet fra Sigdal. Frontene er i eik, og deres egen malingsavdeling på fabrikken gjør at man kan velge akkurat den fargen man vil. Amalie valgte S5005 –G20Y, som gjør kjøkkenet personlig og stilfullt.

Amalie Fagerli har jobbet med interiør i snart 15 år. Huset hennes, @svenngaarden, ble kåret til Norges vakreste hjem i 2011. Det huset er nå solgt, og i dette nye huset bruker Amalie all sin erfaring og gode smak for å skape et godt hjem for familien.

Referanseprosjekter Cosentino

Quality Hotel Grand Royal

Quality Hotel Grand Royal

Rehab | Narvik | 50 mill. kr

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Narvik på 5 etasjer. Selve ...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår