For interiørkonsulent Amalie var Silestone det opplagte valget

Dato: 17 Feb 2021

For den erfarne interiørkonsulenten, fotografen og stylisten Amalie Fagerli, var benkeplate fra Silestone et naturlig valg. Se det vakre kjøkkenet her.Amalie står bak den populære instagramkontoen @svenngaarden.

Til det nye kjøkkenet, gikk Amalie for fargen Lagoon fra Silestone. Den har lyse, kalde farger som reflekterer lys på samme måte som is som sprekker opp på en innsjø.

Denne benkeplaten er en drøm å jobbe på, holde ren og ikke minst: bruke som bakgrunn i bilder og stylinger – jeg ELSKER den!! At det ikke vises rusk og støv på den er jo bare en enorm bonus, forteller Amalie.

Det er Gautvik Steinindustri som, sammen med Cosentino, har levert benkeplatene. Bakplaten har samme utførelse, bare tynnere. Den er 30 cm høy slik at den akkurat går over blandebatteriet fra Quooker.

Benkeplaten er nydelig sammen med kjøkkenet fra Sigdal. Frontene er i eik, og deres egen malingsavdeling på fabrikken gjør at man kan velge akkurat den fargen man vil. Amalie valgte S5005 –G20Y, som gjør kjøkkenet personlig og stilfullt.

Amalie Fagerli har jobbet med interiør i snart 15 år. Huset hennes, @svenngaarden, ble kåret til Norges vakreste hjem i 2011. Det huset er nå solgt, og i dette nye huset bruker Amalie all sin erfaring og gode smak for å skape et godt hjem for familien.

Referanseprosjekter Cosentino

Amerikalinjen

Amerikalinjen

Rehab | Oslo | 150-200 Mnok

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 134 leiligheter på...

Holmenkollen Park Hotell

Holmenkollen Park Hotell

Rehab | Oslo | 280 Mnok

Rehab av hotell/motell tilsvarende 4 bygninger i Oslo med 29 leiligheter. Sel...

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...