Dekton® løfter elegant butikkonsept hos Steen & Strøm

Dato: 16 Mar 2022

Vakre XGloss Dekton Helena 4mm pryder skjønnhetsavdelingen på det velkjente varehuset Steen & Strøm i Oslo.

Skjønnhetsavdelingen på inngangsplanet, drevet av parfymeriet Fredrik & Louisa, er en attraksjon og en opplevelse. Butikken har som mål å være et univers med de ledende skjønnhetsmerkene og produktene.

Fredrik & Louisa har designet et butikkonsept som understøtter deres ambisjon og «Luxury & Premium»-strategi i skjønnhetsmarkedet. Omgivelser av av Dekton®og sortlakkert glass, murvegger og naturlig tre, gir en ekstraordinær handleopplevelse. Butikkens interiør, lys, gulv, temperatur og luftkvalitet er avgjørende for å skape den perfekte opplevelsen av eksklusivitet, og vise attraktive produkter i et spennende og inspirerende butikkmiljø.

Å forholde seg til internasjonale skjønnhetsmerker krever en høy grad av fleksibilitet. Det dukker stadig opp nye ideer. Endringer som må tas hensyn til ved utforming av butikkinnredning og materialvalg. Dekton® Helena som applikasjon i tykkelsen 4mm tilfører ønsket følelse av luksus som samtidig tåler tidens tann og slitasje. I tillegg verdsettes fleksibiliteten og materialets letthet.

Vi i Cosentino mener at løsningene og konseptet via Dekton Slim 4mm har bidratt til et meget godt resultat. Med en fantastisk farge på Dekton by Cosentino, høyglansen Dekton Helena med designet som den dyrebare Onyx, har interiøret fått sitt nesten uvirkelige naturlige og vakre utseende.

Les også: Dekton - et funksjonelt smykke

Dette er en veldig populær farge på det skandinaviske markedet som passet godt til de andre materialvalgene og deres utseende. I dette prosjektet tilfører Dekton Helena mye av ønsket skjønnhet og er designet for en lett vekt av de ulike hyllesystemene i butikken.

Prosjektleder Oskar Pettersson fra Cosentino Scandinavia var ansvarlig for Dekton® i dette prosjektet og beskriver noen av fordelene og kravene; "Fordi Dekton® by Cosentino har de ideelle egenskapene, vekten og designalternativene for klær for detaljmarkedet, var materialet perfekt for dette prosjektet.

Les også: Vedlikeholdsfritt uterom med Dekton

Oskar forklarer videre at muligheten for storformat i 4mm Dekton Slim for all kledning med minimalt antall skjøter gir et eksklusivt uttrykk i butikkonseptet. Med en nesten utelukket absorpsjon og dermed unik flekkmotstand sammen med høy ripebestandighet, vil overflaten forbli uendret i daglig bruk. Ettersom detaljmarkedet er utsatt for mer ekstrem slitasje, er Dekton perfekt egnet for dette formålet.»

Varnergruppen er medeider av Fredrik & Louisa. 

Expedit, en del av Wanzl Group, er leverandør dette komplette og avanserte butikkonseptet. 

Referanseprosjekter Cosentino

Amerikalinjen

Amerikalinjen

Rehab | Oslo | 150-200 Mnok

Rehab av hotell/motell som består av en bygning i Oslo med 134 leiligheter på...

Holmenkollen Park Hotell

Holmenkollen Park Hotell

Rehab | Oslo | 280 Mnok

Rehab av hotell/motell tilsvarende 4 bygninger i Oslo med 29 leiligheter. Sel...

Scandic Strandpark Hotel

Scandic Strandpark Hotel

Nybygg | Tårnby | 566 mio.kr

Nybygg . Selve byggingen startet april 2018 med en beregnet byggeperiode på 3...

Brittania Hotell

Brittania Hotell

Inv. reparasjon | Trondheim | 750 Mnok

Inv. reparasjon av hotell/restaurant som består av en bygning i Trondheim med...