BOEN Live Pure – naturlig utseende og sterk overflate

Dato: 24 Apr 2018

BOENs nye overflateteknologi får parkett til å se ut som ubehandlet treverk. Samtidig er det ekstremt godt beskyttet mot skitt, væske og dagslys.

I dagens designverden er en av de sterkeste trendene bruk av naturlige produkter og ekte håndverk. Med Live Pure tar parkettspesialisten BOEN overflatebehandlinger av parkett ett steg lenger. De har utviklet et gulv med ultra-matt overflate som ser ubehandlet ut med tanke på treets farge, liv og struktur. Dette uten å gå på akkord med slitestyrken.

Matt, naturlig og vedlikeholdsfritt
De siste årene har det naturlige stått i fokus. BOEN har derfor vært opptatt av å utvikle et parkettgulv hvor overflaten ser mest mulig naturlig og ubehandlet ut, samtidig som at det er vedlikeholdsfritt med tanke på en travel hverdag.

Beskytter treets naturlige farge
Tre er et naturprodukt, så parkettens farge vil endres over tid ved eksponering av lys. Denne prosessen vil gå mye seinere for parkettgulv med Live Pure-overflatebehandlingen. Dermed vil disse gulvene ha en naturlig og klarere farge over lengre tid.

Banebrytende overflateteknologi 
Det var et viktig poeng under utviklingen av Live Pure-gulvene at de skulle tåle mye, uten å gå på bekostning av utseende. Dermed får du et parkettgulv som ser så naturlig ut som mulig, samtidig som det har en sterkere overflate som faktisk tåler mer enn både oljet og lakkerte gulv.

Mer informasjon om Live Pure behandlede parkettgulv får du her:
http://boen.com/no/parkett/overflatebehandling/live-pure/

Å velge gulv er et krevende prosess. Klikk deg inn på vår FloorFinder www.boen.com/no/parkett og finn frem til det perfekte valget.