Så enkelt og rimelig fornyer du baderommet!

Dato: 11 Okt 2017

Årlig bruker nordmenn over 60 milliarder kroner på oppussing, og for mange står badet øverst på prioriteringslisten. Med Fibo sine veggpanel får du et nytt baderom på 1-2-3, som ser både lekkert og elegant ut.

Badet er ditt eget lille spa, der du kan låse verden ute og nyte egenpleie. Kanskje er det på tide å gi det et lite ansiktsløft for å holde tritt med de siste baderomstrendene?

Smarte vegger
Fibo AS er en innovatør på våtromsmarkedet. Vi produserer veggpanel for våtrom som er både slitesterke, hygieniske og enkle å sette opp. Med vår unike Aqualock klikklås og forskjellige overflater og flisstørrelser forvandler veggpanelene badet til en look som er hentet rett ut fra et interiørmagasin.
Panelene finnes i mer enn 750 varianter og monteres opp til 5 ganger raskere enn fliser. Det betyr betydelige kostnadsbesparelser. Med våre plater er det ingen søl med membran og lim, ettersom membranen er innebygd i selve platene.

Garantert fuktsikkert
Lei av å vaske skjøter/fuger mellom fliser? Med Fibo veggpanel rengjør du veggen og fugene med vanlige rengjøringsmidler. I tillegg er panelene godkjent som membran og kan brukes både i dusjen og bak vasken. Fibo veggpanel leveres selvsagt med 15 års garanti.

Velg din stil
Når du skal velge utseende på det nye badet ditt, bør du bla litt i interiørmagasin for å finne inspirasjon. Ønsker du å skape en grønn oase i hverdagen, med hvite vegger og innslag av levende planter? Eller foretrekker du en grå palett med gjennomsiktig glass og marmor? Kanskje foretrekker du den mørke og rene stilen med sement og ru overflater? Utvalget er enormt.

Skap din trivselssone
Du velger selv om du vil holde veggene nøytrale eller bruke veggpanel med flismønster. Resultatet er uansett et bad du blir glad i og som sier noe om hvem du er. Det er i disse rommene det er lettest å trives. Velg veggpanel fra Fibo og skap ditt eget drømmebad!

Referanseprosjekter Fibo AS

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg | Bodø | 500 mill. kr

Nybygg av sykehus tilsvarende 2 bygninger i Bodø på 5 etasjer. Selve bygginge...