Sjekk ut høstens nyheter fra Fibo til både kjøkken og bad

Dato: 11 Okt 2023

Fibo lanserer spennende nyheter til både bad og kjøkken, i tillegg til en kraftig forenkling av sortimentet.

Enklere å forstå - og enklere å finne fram

Nå har vi gjort det enklere å finne frem i sortimentet vårt. Fra 1. oktober 2023 er kolleksjonene delt inn etter dekortype: WOOD, STONE, CEMENT og COLOUR. I tillegg har www.fibo.no  fått en ny og forbedret filtreringsmulighet som støtter den nye strukturen. Vi tror at denne omleggingen vil gjøre det mye enklere for deg som kunde å finne akkurat det du leter etter.

Gå inn å ta en kikk her

Nyheter til badet

Fibo introduserer sitt nye sortiment av baderomspanel denne høsten! Med unike design i både tre, stein, sement og spreke farger kan du få  badet ditt akkurat sånn du vil. Enten du er på jakt etter en klassisk og tidløs stil, eller noe helt nytt og moderne, har vi et rikt utvalg som vil dekke alle behov. Fibo har utvalget som kan gi baderommet ditt en forfriskende fornyelse.

Wood-kolleksjonen tilbyr et bredt spekter av tredekorer i ulike fargetoner og overflater, inkludert et par nye flisemønstrede varianter: M00, M0500 (Spiler) og M76 (Vertical Plank).

NY: 2164 Pure Oak M0500

Cement-kolleksjonen har fått den spennende dekoren "Rough Cement" og oppdateringer for 4002 Terrasso Dark og 2126 Dark Soot, som nå er omdøpt til 4003 Grey Terrazzo og 2127 Dark Ash.

NY: 2490 Rough Cement M0830

Stone-kolleksjonen introduserer den banebrytende overflaten Extreme Matt, nå tilgjengelig med Beige Stone og Grey Stone, samt den nye Moonstone med en spennende overflate kjent som Microdots.

NY: 4009 Grey Stone M10

Colour-kolleksjonen er beriket med 2099 White Contrast – en klassisk hvit silkedekor med kontrastfylt sort fugefarge. I tillegg tar Fibo steget videre med sin "Colour Splash Limited Edition", hvor White Silk lanseres med fugefarger som Pink, Yellow, Green og Blue. 

Videre har vi introdusert Fibo Click-Wax som forenkler monteringsprosessen, samt oppdaterte profiler og tilbehør som gjør sortimentet helt komplett.

Se nyhetene her

Stor oppdatering på benkeplater

Fibo’s nye benkeplatekolleksjon har fått en kraftig oppdatering, og tilbyr nå et bredt spekter av spreke design. Vi har også introdusert flere nyheter for skreddersøm av benkeplater, inkludert oppkant i lik dekor som benkeplaten. Her får du også buede oppkanter og i tillegg har det kommet nye varianter av vasker for underliming.

5185 Stone Mix


Med denne lanseringen kan vi nå tilby et komplett sortiment av både baderomspanel, benkeplater og tilbehør som vil dekke ethvert behov, uansett smak og stil.

Husk de gode grunnene til å velge Fibo for ditt neste prosjekt:

  • Spar opptil 60% av kostnadene sammenlignet med fliser
  • Opptil 45% lavere CO2-utslipp enn fliser
  • 5 ganger raskere å installere enn fliser
  • Panelene har antibakterielle egenskaper og er mye enkle å rengjøre enn fliser
  • Fibo har alltid det beste utvalget med trendy design

Besøk Fibo.no

Referanseprosjekter fra Fibo AS

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg | Bodø | 500 mill. kr

Nybygg av sykehus tilsvarende 2 bygninger i Bodø på 5 etasjer. Selve bygginge...