Fibo baderomstrender 2023

Dato: 13 Feb 2023

Er 2023 det året du endelig skal pusse opp badet? Trendene er både spennende, modige og personlige. La deg inspirere og lek med ditt eget personlige uttrykk.

I år leker vi med organiske former som vi kan assosiere med vann, natur og lune farger. Fargeskalaen er varm og modig, inspirert av sydlige strøk, ekte materialer og farger vi finner i varmen. La deg inspirere av lek, varme og lun stemning.

Eksklusiv varme


Den gyldne gløden i detaljene føles eksklusiv og elegant sammen med Fibo 2024 Black.

Drømmer du om et bad som tar deg vekk fra en hektisk hverdag, som gir deg følelsen av å sjekke inn på et spennende hotell i fjerne strøk? Med eksklusiv, gylden glød i detaljene kan vi drømme oss bort. Dette er et tøft uttrykk for den modige.

Naturlig og levende


Tradisjonelt og moderne på samme tid, skandinavisk design med Fibo 0164 Oak Nature.

Ta med naturelementer inn på badet og lag en hjemmekoselig og levende atmosfære. Den lune stemningen i rommet setter rammene for gode morgener og rolige kvelder. Fibo tilbyr veggpaneler som ser ut som ekte tre, men de er selvfølgelig like vanntette som alltid. Bruk elementer fra naturen som planter og ublekede naturmaterialer for å bringe naturen inn i boligen.

Romantisk ro


Elegant og romantisk med Fibo 2273 White Marble.

Vi går aldri lei av lyse og rolige rom, og nå er vi klare for litt varmere toner i både grå og hvite varianter. Det er lite som er så elegant som et rom som er stylet ton-i-ton med duse og behagelige lyse nyanser. Pynt med myke og lette tekstiler, blankt glass og andre elementer som understreker det lette, romantiske uttrykket.

Uperfekt perfekt


Fibo 7969 Rough Wood lager en lun atmosfære.​​​​​​​

Bærekraft og gjenbruk er en av de store interiørtrendene om dagen. Gjenbruk er en spennende måte å gjøre rommet unikt og personlig på. Eldre gjenstander kan ofte ha både sjarm og historie, og kan bidra til å gi badet både sjel og særpreg.

Hva med å bruke et av de gamle finglassene til tannbørsteholder? Her har vi funnet noen gamle messinglysestaker, og brukt de som knagger til håndklærne.

Fibo veggsystem
I Fibo er vi stolte av å være på veggen i tusenvis av personlige bad over hele verden. Fibo veggsystem er et kostnadsvennlig, bærekraftig og spennende alternativ til fliser. Alle våre veggpaneler er 100% vanntette, enkle å montere, slitesterke og enkle å rengjøre. Og med hundrevis av valgmuligheter er vi sikre på at du finner akkurat den veggen som komplimenterer din unike stil. Se årets kolleksjon her, og la deg inspirere.

Referanseprosjekter fra Fibo AS

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg | Bodø | 500 mill. kr

Nybygg av sykehus tilsvarende 2 bygninger i Bodø på 5 etasjer. Selve bygginge...