Spar penger med Fibo når du skal pusse opp badet

Dato: 18 Sep 2023

Entreprenøren Kjell fant sin egen nisje i markedet.

“Jeg har konvertert fullstendig, jeg pleide å hate baderomsplater og sverge til flis. Nå har jeg bygget min egen forretning nesten utelukkende på Fibo baderomsplater”. 

Kjell i Kjells Byggservice AS har sitt eget showrom i sentrum på Eidsvoll. På kontoret i andre etasje sitter han i telefonen da vi ankommer. Språket er tydelig og ikke til å misforstå for personen i andre enden av samtalen, uten at vi får innsyn i hva det handler om. "Ting må fungere!”, sier Kjell når han endelig har tid til oss. 

Kjell har opparbeidet seg et rykte som en ekspert på våtrom generelt, og på å bygge med Fibo sine vanntette veggpaneler spesielt. "Ekstra morsomt var det da Sinnasnekkeren ringte og spurte om råd”. "Hvordan er det du går frem for å bygge baderommene så effektivt?” spurte han. Det førte til en seanse hvor Kjell dro gjennom prosessen for Otto og teamet. Kjell kan dermed si at han har lært opp Sinnasnekkeren, et argument han har brukt med et visst hell.


Kjell Mork fra eget showrom i sentrum på Eidsvoll

Første erfaring Kjell hadde med Fibo var et boligsameie i Oslo med 250 leiligheter. Konsulenten ville ha et alternativ til flis. “Jeg var veldig skeptisk til å begynne med, men ble mer og mer glad i å arbeide med Fibo-platene jo mer jeg ble vant til det”, minnes han.

Neste steg var å bygge showroom, slik at folk kunne få se produktene i et realistisk miljø. Første versjon var i et bomberom. Nå har han sitt eget utstillingslokale med vinduer som gir godt lys inne i butikken. Kjell opplever at det er en stor fordel at folk både kan se og ta på platene for å kunne danne seg et godt bilde av hvor fint det kan bli. 

“I dag ruller ballen”, sier Kjell. “90% av arbeidet vårt er relatert til Fibo. Først og fremst våtrom, både rehabilitering og nybygg. De 10 siste prosentene er diverse rehabilitering vi tar på oss for å få litt variasjon eller for å kunne ta hele prosjektet”.


Et hyttebad montert med Fibo av Kjellsbyggeservice AS. Bilder fra BoligPartner Lillehammer

Vanntett veggsystem med kjerne av sertifisert tre
Fibo produserer 100% vanntette veggsystem til bad, kjøkken og andre rom som skal tåle tøff bruk. Det kommer med en garanti på 15 år, finnes i en rekke ulike dekorer og er et enklere og rimeligere alternativ til flis.

Systemet består av paneler med en kjerne av sertifisert tre, et materiale som naturlig fanger og lagrer karbon. Et høyttrykkslaminat på utsiden sørger for å holde vannet unna, sammen med Fibos egen Aqualock som låser og tetter skjøtene når panelene klikkes sammen.

Veggpanelene kommer i fulle lengder, kan monteres rett på eksisterende vegg eller stenderverk og krever verken det ekstra underlaget eller like mange tilbehørsprodukter som flis.

Referanseprosjekter fra Fibo AS

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg og riving av sykehus i Bodø, trinn 2, fase 2

Nybygg | Bodø | 500 mill. kr

Nybygg av sykehus tilsvarende 2 bygninger i Bodø på 5 etasjer. Selve bygginge...