Miljøvennlige lydabsorbenter

Dato: 19 Aug 2015

NÅR ROMMET ER BEHAGELIG Å BO I. Når farge, form og akustikk er i harmoni med både menneske og natur. Da er det sannsynlig at Akustikmiljö har hatt en hånd med i spillet.

Bedre lyd med Akustikmiljö
Akustikmiljö er et av de ledende selskapene i Norden når det gjelder produkter og løsninger for god akustikk. Vårt produktutvalg er basert på miljøvennlige produkter med fokus på funksjon og design. Med kunnskap, erfaring og egen produksjon kan vi skreddersy unike løsninger for arkitekter og interiørdesignere. Visjonen til Akustikmiljö om en bedre lyd er en drivkraft i alt vi gjør.

Designprodukter
Akustikmiljö har utviklet en rekke klassiske produkter som tilfører hvert prosjekt sin egen design-verdi. Vi samarbeider med kjente designere og har dessuten vår egen produktutvikling.

Unike løsninger
Vi hjelper arkitekter og interiørdesignere til å skape trivelige miljøer. Vår egen produksjon og vår lokale tilstedeværelse betyr at vi enklere kan skreddersy løsninger for hvert prosjekt. Kundene våre setter også pris på at Akustikmiljö er med i prosjektet fra begynnelse til slutt og gir råd og støtte.

Funksjon & Miljø
Produktene våre er laget av EcoSUND® – Akustikmiljös eget og unike kjernemateriale. Materialet absorberer lyd effektivt og har i tillegg en rekke miljø- og helsemessige fordeler:

  • EFFEKTIV: EcoSUND® har dokumenterte lydabsorberende egenskaper, Klasse A.
  • MILJØVENNLIG: EcoSUND er laget av resirkulerte PET-flasker og plantefibre.
  • INGEN LEKKASJE: EcoSUND er helt fri for lim/klebemidler og avgir derfor ingen utslipp eller gasser.
  • TÅLER FUKTIGHET: EcoSUND er motstandsdyktig overfor fuktighet og væte og vil derfor hverken råtne eller mugne
  • INGEN FARLIGE FIBRE: EcoSUND avgir ikke fibre som klør eller irriterer eller som kan forårsake allergier.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår