Møt Vibratec på Nordbygg - stand C02:21

Dato: 27 Apr 2022

Vi gleder oss til å vise frem våre nye lydisolerende løsninger.

På Nordbygg vil du bl.a. kunne oppleve produkter som passer for:

Treningssentre – med produkter basert på både dempematter og fjærer har vi løsninger for alt fra yoga-studio til tung vektløfting.

Trehus – med det elastiske materialet Regufoam kan vi frikoble moduler, bjelkelag, vegger og trapper. Trinn- og strukturlyd kan reduseres ytterligere ved bruk av våre trinnlydsmatter samt våre spesialutviklede tak- og gulvsystem.

Innertak - vi kommer til å vise frem vår nye symetriske ”lydbøyle” for innertak, sammen med våre nye systemer basert på fjærer som er utvilet med tanke på trehus og -konstruksjoner.

Gulv – ta en titt på vår nyeste gulvløsning; det justerbare gulvsystemet dBlock – med elastisk fot fra 12 – 50 mm og justerbare ben helt opp til 400 mm. Vi vil også lansere vårt nye gulvsystem for betonggulv, et jack-up system basert på fjærer.

Vegger – mange av våre veggisolatorer kan frikoble veggene for å unngå akustiske ”broer” og dermed effektivt redusere strukturlyd.

Dempelim - vi er stolte over å kunne lansere vårt eget viskoelastiske dempelim under Nordbygg; perfekt for såkalte ”sandwich-konstruksjoner” og gulv.

CLD – ved hjelp av Constrained Layer Damping (CLD)-teknik kan vi dempe uønsket lyd og vibrasjoner på alt fra balkongrekkverk til stålbroer.

Møt våre eksperter!
Du treffer våre problemløsere daglig på messen. Vi tar gladlig imot dine spørsmål! Vi har til og med ekspertise fra Danmark, Norge og Finland på plass. Vi tilbyr i tilegg opplæring i vårt egenutviklede beregningsprogram for Regufoam og dempematter.

Håper vi sees på stand C02:21 på Nordbygg 2022, i Stockholmsmässan!

Last ned din gratisbillett til Nordbygg 2022 her