Lydisolerende himling for et bedre lydmiljø!

Dato: 31 Mai 2023

Lydisolering av tak og himling er avgjørende for å skape et godt lydmiljø innendørs, uansett om det er en bolig, en arbeidsplass eller et offentlig rom. Støy fra over- eller underetager kan skape forstyrrelser som påvirker konsentrasjon, helse og menneskers velvære. Ofte er det ikke selve lydkilden som høres, men en resonans fra andre overflater eller strukturer som sprer lydbølgene videre. Lydisolering kan redusere støynivået og skape et stille og trivelig miljø.

Hos Vibratec har vi ekspertisen til å hjelpe deg med lydisolering av tak og andre overflater for å forbedre lydmiljøet.

Våre produkter for takoppheng og lydisolering:

VT-MCH: En henger som kan monteres enten mot veggen eller henges opp i taket.
Hengeren kan brukes sammen med Vibratecs klikkfeste til stålprofiler for takoppheng, eller benyttes direkte som oppheng for høyttalere, rør eller ventilasjon.
Les mer

VT-MSH: En fjærhenger som kan monteres enten mot vegg eller henges i taket. VT-MSH kan brukes sammen med Vibratecs klikkfest til stålprofiler for takoppheng, eller benyttes direkte som oppheng for høyttalere, rør eller ventilasjon.
Les mer

 

VT-ACC: Takhenger for direkte montering i eksisterende himling og med klikkfeste tilpasset Vibratecs stålprofiler. Opphenget er laget av aluzink og fungerer under belastning som en symmetrisk bladfjær. I motsetning til våre andre justerbare himlingssystemer har VT-ACC en fast høyde.
Les mer

VT-CBC: Et himlingssystem med elastiske oppheng og som gir stor fleksibilitet ved å inkludere både primære og sekundære «bjelkelag» som enkelt klikkes sammen. Resonansfrekvensen kan justeres ved å bruke Regufoam pads i forskjellige tykkelser, samt at systemet tåler vesentlig belastning og vekt.
Les mer

VT-SFC: Et undertakssystem med oppheng og primære stålprofiler som klikker sammen. Isolatorene kan monteres med gjengestag eller monteres direkte i eksisterende himling.
Les mer

Vi kan også tilby tilpassede isolatorer som oppfyller spesifikke krav til installasjon, justering eller lydkrav for å sikre den beste løsningen til deres behov.