Justerbart gulvsystem med innebygget lyddemping

Dato: 20 Okt 2021

VT-dBlock er et justerbart gulvsystem med enkel og rask installering og som gir effektiv isolering mot luft- og strukturlyd.

Har du behov for et justerbart gulvsystem med rask og enkel installering, da er VT-dBlock fra Vibratec systemet for deg. Det kommer med regulerbare ben/skruer (standardlengder 200 eller 400 mm) som kan kuttes og tilpasses ønsket høyde, og har uovertruffen lydisolering som håndterer både luft- og strukturstøy. VT-dBlock består av kraftige ABS-plastkomponenter, dempeputer og aluminiumsprofiler, der alle komponentene klikkes sammen før montering. Systemet er like enkelt som å bygge et vanlig gulv av tre og spon, men med fordelene som justerbarhet gir når det gjelder byggehøyde og lydreduksjon. Ved bruk av forskjellige typer materiale i dempeputene kan man oppnå ønsket støyreduksjon og ved tilpasning av c/c-avstanden mellom skruer og alu.profiler kan man oppnå høyere lastekapasitet eller mindre svikt.

Kom og besøk oss under Bygg Reis Deg 2021, fra 20. – 23. oktober! Vibratec sin stand holder til i Hall D, med nr. 02-35. Klikk her for gratisbillett.

Vi vil også holde et faglig innlegg under messedagene, «Hvordan unngå støy og vibrasjoner i bygg?», der vi bl.a. presenterer VT-dBlock. Stikk gjerne innom og hør på oss torsdag 21. okt., 15:30 - 15:55 på Scene 2 i Hall A!