Vibrasjonsisolerende gulv for treningssentre

Dato: 5 Mai 2021

Vibratecs gulvsystemer er spesialdesignet for treningssentre; fjerner vibrasjoner og støt fra mange typer aktiviteter.

Norge er et land med aktiv befolkning og antallet trenings- og fitnessentre har økt betraktelig de siste årene, enten som del av større treningskjeder, i tilknytning til hoteller, arbeidsplasser eller i idrettshaller. Samtidig er mange av aktivitetene i slike sentre kilde til både støy og vibrasjoner, bl.a. frivekter, tredemøller og andre tunge apparater, noe som kan være generende for andre beboere og folk som oppholder seg i nærheten.

Dette har Vibratec Akustikprodukter løsningen på, deriblant flere typer gulvsystemer med dokumenterte egenskaper for å dempe støt, støy og vibrasjoner. Våre flytende gulv brukes når et støyfølsomt område skal beskyttes eller der et støygenererende område må isoleres fra resten av bygget. Gulvsystemene egner seg som nevnt svært godt til treningssentre, men har samtidig mange andre bruksområder også, slik som leiligheter, musikklokaler, konsert- eller kinosaler, bowlinghaller, diskoteker, m.m.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om våre produkter eller for en diskusjon rundt konkrete prosjekter.

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår