Effektiv ventilasjon som ikke opptar plass

Dato: 7 Nov 2018

Lavenergisystemer leverer markedets mest kompakte desentrale ventilasjonssystem med høyest varmegjenvinning, lavest energibruk og lydnivå.

Montasje av LUNOS desentral boligventilasjon er lite arbeidskrevende.

Ventilatorene er diskret og får plass også i tynne fasader. Individuell styring i hver boenhet.

Balansert ventilasjon - rett i veggen

 

Godt inneklima uten plasskrevende aggregat og kanaler.

Beboerne i et borettslag under rehabilitering stoppet nylig arbeidet med å montere tradisjonell balansert ventilasjon i leilighetene. Aggregatet opptok plassen i garderoben og himlingen i entréen var blitt senket for å få plass til kanaler, slik at takhøyden ble redusert til knappe 2,15 meter. I det nye badet var det blitt så lavt at enkelte mente de måtte bøye knærne når de stod under dusjen.

Valgte desentralt
I samarbeid med hovedentreprenør, elektriker og arkitekt utarbeidet ventilasjonsentreprenør en løsning med LUNOS ventilasjon som ble godkjent og vedtatt benyttet i stedet for den plasskrevende løsningen.

Regenerativ varmeveksling:
Et keramisk element lagrer effektivt varmeenergien når oppvarmet, brukt luft trekkes ut gjennom ventilatoren. Frisk luft varmes opp av det samme elementet når den trekkes inn. Systemet bruker mindre strøm enn en sparepære.

Ventilasjon fra Lavenergisystemer bidrar til godt inneklima i fler enn 1.300 norske hjem.

Se vår rehab-folder!

 

 

BildebibliotekRetningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår