Balansert ventilasjon rett i veggen - kompakt og komplett

Dato: 21 Sep 2016

LUNOS Nexxt er en teknisk avansert og kraftig kompaktventilator med høy varmegjenvinning. Ventilatoren kan felles inn i veggen, så kun betjeningspanel og luftinntak/-uttak er synlig. Nexxt har kun ett gjennomføringsrør til friluft. Den kombinerer fordelene ved desentral og sentral ventilasjon, uten kanalinstallasjon.

En Nexxt kan alene sikre et luftskifte på opptil 110 m3/h og gi en gjennomsnittlig virkningsgrad på opptil 90 %. Kapasiteten reguleres automatisk ved hjelp av avansert sensorteknologi, men kan også kontrolleres manuelt. Nexxt er forberedt for trådløs styring. Elegant og funksjonelt design.

Nexxt kan kompletteres med LUNOS øvrige sortiment av desentrale og hybride ventilatorer med varmegjenvinning for å løse sammensatte ventilasjonsbehov. Enkel installasjon og svært energieffektiv.

- LUNOS - Europas ledende leverandør av desentral balansert ventilasjon -



Referanseprosjekter Lavenergisystemer AS

Borettslaget Nardo søndre

Borettslaget Nardo søndre

Rehab | Trondheim | 30-40 Mnok

Rehab av boligkompleks som består av en bygning i Trondheim med 25 leilighete...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår