Balansert ventilasjon rett i veggen

Dato: 1 Jun 2016

LUNOS desentral ventilasjon med varmegjenvinning er et komplett og plassbesparende system som monteres i ytterveggene. Et godt luftskifte oppnås uten kanalinstallasjon eller plasskrevende aggregat.
Et passivt keramisk element lagrer varmeenergien når oppvarmet luft trekkes ut fra boligen. Frisk luft varmes opp av elementet når den trekkes inn. En energieffektiv og svært stillegående vifte reverserer luftstrømmen i intervaller.

Desentrale ventilasjonsløsninger fra LUNOS opptar ingen plass i hjemmet.

Produktene gir høy varmegjenvinning, har svært lavt energiforbruk og et meget beskjedent økologisk fotavtrykk. Systemet er enkelt å montere og nærmest vedlikeholdsfritt.

Sammen med LUNOS hybride ventilatorer for bad og våtrom tilbyr Lavenergisystemer komplette ventilasjonsløsninger både ved rehabilitering og til nybygg. Til hybler og hytter, villaer og borettslag.


Referanseprosjekter Lavenergisystemer AS

Borettslaget Nardo søndre

Borettslaget Nardo søndre

Rehab | Trondheim | 30-40 Mnok

Rehab av boligkompleks som består av en bygning i Trondheim med 25 leilighete...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår