Sertifisert fasadesystem med betydelig innsparing av energiforbruk

Dato: 31 Jan 2017

Er du byggherre og ønsker å spare dine, eller din(e) leietakeres energiforbruk?

Er du arkitekt får du, foruten en sertifisert energieffektiv fasadeløsning for kunden din, også et stort utvalg av fasadeløsninger og unike kledninger.

Er du rådgivende kan du med god samvittighet foreslå det eneste fasadesystemet som er sertifisert, mht. tetthet og med pengene-tilbake-garanti, hvis ikke den oppgitte tettheten oppnås.

Er du en av de entreprenørene som ønsker å tilby et mer energieffektivt fasadesystem, som i følge våre referanser er tilbakebetalt etter 1-2 år, og deretter vil generere en innsparing?
Ruukki® energipanelsystem – sertifisert fasadesystem med garantert lufttetthet som reduserer drifts-kostnadene for kjøle- og oppvarmning betydelig. I sortimentet inngår 15 stk ulike energipaneltyper, og av disse har vi valgt 6 stk for den norske marked med kjernematerial av mineralull, resirkulert mineralull som gir høyere BREEAM-poeng samt PIR-skum.

Nye energikrav i TEK10
I følge TEK 10 må søknader til nye bygninger, fra 1. januar 2017, inkludere energirammekravene i § 14-2 og i tillegg ikke overstige minimumskravene i § 14-3 mht. til U-verdi og tetthet. Dvs. at nye bygninger må energiberegnes.

Ruukki® energipanelsystem - garantert energibesparing

Les mer: http://www.ruukki.com/nor/b2b/produkter/sandwichpaneler/energipaneler

Referanse: Itella lager
Kontakt oss: firmapost@ruukki.com

Referanseprosjekter Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår