Lengre Liberta® fasadekassetter og designpaneler i Cor-Ten® stål

Dato: 28 Apr 2021

Nå kan du få enda lengere eller høyere Liberta® fasadekassetter. Du får nå også alle våre Designprofiler i Cor-Ten® Stål.

Vår produktutvikling har nå kommet med forbedringer i vårt produktutvalg.

Vi øker størrelsene på våre Liberta® fasadekassetter, hovedsaklig relatert til maksimal bredde eller høyde på kassetten, avhengig om det er en vertikal eller horisontal montering. Nye grafer på størrelsene finner du nå på vår hjemmeside. De nye størrelsene er klare til levering på høsten. Vi investerer i en splitter ny toppmoderne produksjonslinje som gjør de nye størrelsene mulig. Mer informasjon om nyhetene får du i videoen som du finner link til under.

Vi har også utvidet utvalget av våre designprofiler. Nå får du alle våre designprofiler i Cor-Ten® stål også. Dvs. Design Venice S10, Design Tokyo S18, Design Rome S34 og Design Paris S55. Vår S7 profil går ut av vårt standard produktutvalg og over til skreddersydde løsninger. Dette fordi S7 profilen er veldig lik Design Venice S10, men har du et spesielt behov for den så kan du fortsatt få tak i den.

Designprofilene egner seg også ypperlig til å perforere og få bakgrunnsbelyst, du får mer informasjon om nyhetene i videoen som du finner link til under.

Referanseprosjekter fra Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Vinterbro Næringspark, Rema 1000

Vinterbro Næringspark, Rema 1000

Nybygg | Ås | 600 Mnok

Nybygg av lager, magasin i Ås. Selve byggingen startet Juni 2017 med en bereg...