Fremtiden tiltes

Dato: 27 Mai 2020

Ruukki former fremtiden for fasadekledning i premiumsegmentet med lanseringen av Ruukki® Primo. Med store paneler og jevn overflate, unike tiltede skjøter, oversiktlig portefølje, omfattende support og teknisk støtte, enkelt utskiftbare paneler, i tillegg til pålitelige prosesser og omfattende kompetanse, skriver Ruukki om reglene for hvordan fasader blir levende i et urbant miljø. Det å designe bygninger er ikke i like stor grad definert av begrensninger, men snarere av muligheter.

Tiltet skjøt

FREMTIDEN TIL MODERNE FASADER TILTES

Fasadesystemet Ruukki® Primo har unike tiltede og justerbare skjøter. De innovative detaljene utgjør en merkbar forskjell i vedlikeholdskostnadene. Patent avventes for den innovative tiltede horisontalskjøten

Stor jevn overflate

TENK JEVNT PÅ VEIEN TIL Å TENKE STORT

Det nye fasadesystemet Ruukki® Primo med sine store, rigide fasadepaneler muliggjør designløsninger i toppklasse. De større og jevnere fasadepanelene hjelper deg på veien til å oppdage nye estetiske horisonter.

Enkel å erstatte

STÅR TIDENES TEST MED UTBYTTBARE PANELER

Fasadepanelene Ruukki® Primo er individuelt utskiftbare. Den brukervennlige funksjonen ferdigstiller jobben raskere, og sparer derfor kostnader.

Omfattende ekspertise

Å VELGE FASADEKLEDNING TRENGER IKKE VÆRE KOMPLISERT

Fasadesystemet Ruukki® Primo er produsert iht. pålitelige prosesser og med omfattende ekspertise. Prosessen med å velge en fasadekledning i premiumsegmentet trenger ikke å være en kilde til bekymring, men bør i stedet skape et grunnlag for trygghet og bra resultater.

Prosjekteringsstøtte

EN OMFATTENDE SUPPORT OG TEKNISK KOMPETANSE ER TILGJENGELIG

Ruukki tilbyr hjelp til prosjektering og teknisk støtte på hvert viktige trinn av fasadeutformingen og monteringsprosessen. Vår omfattende support og service hjelper deg med å fokusere på din kjernekompetanse.

Referanseprosjekter fra Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Vinterbro Næringspark, Rema 1000

Vinterbro Næringspark, Rema 1000

Nybygg | Ås | 600 Mnok

Nybygg av lager, magasin i Ås. Selve byggingen startet Juni 2017 med en bereg...