Ruukki Expression® - folierte vegger

Dato: 11 Sep 2020

Ruukki Expression® er et komplett fasadesystem med bilder, tekst eller mønster foliert på Ruukki® energipaneler. Kun fantasien begrenser mulighetene!

Ruukki Expression® er et komplett fasadesystem med bilder, tekst eller mønster foliert på utsiden av Ruukki® energipaneler. Dette gir uendelige designmuligheter. Kun fantasien din begrenser mulighetene! Bare send oss ditt forslag i form av et bilde eller tegning, så lager vi et uforpliktende og kostnadsfritt forslag til deg!

Ruukki Expression® folie er av veldig høy kvalitet med utmerket UV-motstand. Folieringsarbeidet blir gjort på fabrikken under tørre forhold for å sikre høy nøyaktighet, og godt feste. Panelene pakkes og leveres i riktig montasjerekkefølge med tydelige tegninger.

Takket være den garantert høye lufttettheten med Ruukki® energipaneler, kan du spare opptil 40% av bygningens energikostnader, og i tillegg forbedre energiklassifiseringen og få BREAM poeng.

Ruukki Expression® systemet inkluderer alt fra forprosjektering til komplett levering.

Referanseprosjekter Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår