Ruukkis Designpalett for fasadekledninger

Dato: 28 Jan 2014

Ruukkis Designpalett for fasadekledninger gir deg muligheten til å lage din personlige signatur på landskapet på en enkel og effektiv måte, med ubegrensede fasadeløsninger. Velg blant en lang rekke materialer og former for å nå kreative mål, uttrykke rytme og gå fra det elegante til det iøyefallende, bruk fargene med fullstendig uttrykkskraft.

Ruukkis designpalett er ledende tilbud for bredt utvalg av høykvalitets former, materialer og farger ved kjøp av særpreget og elegant fasadearkitektur. For nye bygninger og renovasjon.

Liberta™ Fasadekassetter
tilbyr en allsidig måte å lage elegante og enhetlige overflater for fasader. Rytmen og uttrykket til fasadeoverflaten kan endres ved hjelp av paneler i forskjellige størrelser, materialer, farger og skjøtbredder.

Fasadepaneler
gir forskjellige muligheter til å skape et harmonisk, imponerende og moderne image for en fasade. Det store utvalget av former muliggjør visuelt interessante vertikale og horisontale overflater og markeringer for fasader. Skjulte eller synlige festeanordninger, avhengig av panelmodellen, gir ekstra visuelle muligheter for overflaten.

Ruukkis designpalett visningsverktøy
viser umiddelbart former, materialer og farger.

Forenkler prosjekteringsarbeidet CAD-program og designhjelpemidler ved å utvikle ideer og visjoner til et designprosjekt.

Bærekraftige produkter med garantier - kvalitet garantert fra råmaterialeproduksjon til sluttprodukt og livssyklus. Produktene våre kan være både gjenbrukte og brukte, eller råmaterialer for nytt stål eller andre produkter.

Rask og enkel installasjon - nøye planlagte detaljer, tydelige retningslinjer og perfekt tilpassede produkter.

Supporttjenester - fra design til prosjekthåndtering og installasjon. Bruk vår sterke lokale tilstedeværelse, lange erfaring og store partnernettverk.


Referanseprosjekter Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår