Nye arkitektoniske fasadesystemer

Dato: 14 Nov 2016

Ruukki® fasadesystemer tilbyr et bredt utvalg av fasadesystemer for industri- og næringsbygg. I tillegg til de eksisterende sandwichpanel- og energipanelsystemene, tilbyr Ruukki også arkitektoniske fasadesystemer, som kombinerer arkitektur av høy standard med veldig god energieffektivitet.

Ruukki® fasadesystem tilbys med alle komponenter som trengs for at systemet skal være komplett og montasje skal bli som forventet.Ruukki® emotion – Playing with dimensions

Ruukki® emotion er et komplett fasadesystem som består av perforerte kledningsprodukter og en støttestruktur med et integrert system for bakgrunnsbelysning. Bredt spekter av perforeringsalternativer fra helperforering «Fully perforated» til fritt utformet Art perforation gir ubegrensede designmuligheter. Kombiner dette med enten vanlig hvit bakgrunnsbelysning eller programmerbar farget bakgrunnsbelysning, og gi liv til fasaden!

Les mer om Ruukki® emotion

Ruukki Forma™ – bredt utvalg med former, materialer og farger

Ruukki Forma™ er et komplett fasadesystem som kombinerer Ruukkis fasadekledningsprodukter med Ruukki® energipaneler. Ruukki Forma™ gir et bredt utvalg med estetiske form-, material- og fargealternativer. Med Ruukki® energipanelsystem oppnår du tett bygg som gjør at du kan spare opptil 20 % av bygningens energikostnader, samtidigt som du forbedrer bygningens energiklasse.

Les mer om Ruukki Forma™

Ruukki Expression™ - Det er bare fantasien som setter begrensningene

Ruukki Expression™ er et komplett foliebasert fasadesystem med bilder eller mønstrer i enighet med kundens ønske, som blir festet på utsiden av Ruukki® energi- og Ruukki® life paneler. Folien kan være helfarget for ulike mønstre og logoer, eller den kan bli trykket med et bilde i enighet med kundes ønske. Dette gir deg uendelige design- muligheter. Kun fantasien begrenser mulighetene dine! Ruukki Expression™ folie er av veldig høy kvalitet med veldig god UV-motstand.

Les mer om Ruukki Expression™

Ruukki® Solar - en attraktiv topp moderne kombinasjon av funksjon og design

Ruukki® Solar er et arkitektonisk attraktivt solcellesystem for å produsere fornybar elektrisitet. Ruukki® Solar et komplett «plug-and-play» system som gir deg muligheten å skape fornybar energi på en rask og enkel måte. Kombinert med våre Ruukki® energipaneler kan du spare en stor del av bygningens energikostnad. Du forbedrer også bygningens energiklasse og har mulighet å generere Leed -o/e BREEAM-poeng.

Ruukki® Solar blir levert i en komplett pakke som inkluderer alle nødvendige komponenter. Alt man trenger å gjøre etter montasje er å få koblet systemet til strømnettet - «plug-and-play».

Les mer om Ruukki® Solar systemet

Referanseprosjekter Ruukki

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Lørenskog Vinterpark, SNØ skihallen

Nybygg | Lørenskog | 700 Mnok

Nybygg av idrettsbygg/gymsal i Lørenskog. Selve byggingen startet mai 2018 me...

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Kabelgata 51 Kulturtårn på Økern

Rehab | Oslo | Uoffisiell

Rehab av kulturhus som består av en bygning i Oslo på 11 etasjer hvor den ene...

Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til.
Les mer...

OK, jeg forstår