Solide utendørs- og innendørsmøbler produsert på Røros

Dato: 3 Apr 2024

Våren er i anmarsj og det er på tide å tenke på møbler til uterommet. Våre møbler er laget for å leve lenge med minimalt med vedlikehold.

Norskproduserte kvalitetsmøbler

Røros Produkter sine norskproduserte kvalitetsmøbelløsninger er tilpasset ulike typer ute og innemiljø, både privat og offentlig. Basen i produktene er stål og malmfuru fra Rørosregionen som standard. Robuste møbelløsninger blir til trivelige og sosiale møteplasser for elever, kunder og ansatte. Møblene passer godt til flere av våre kildesorteringsløsninger. Møblene er laget for å lege lenge og krever minimalt med vedlikehold.

Vi har flere typer benker bord og plantekasser tilpasset ulike behov


NOBEL er en kraftig, enkel og stilfull serie som kan brukes både innen- og utendørs. Sidevangene i rustfritt stål og kan lakkeres i valgfri RAL-farge. Vi kan også skjære inn bedriftens logo dersom det er ønskelig. Treverket er i malmfuru av meget god kvalitet og stabilitet. I Nobel serien tilbyr vi både bord, ulike typer benker og krakker. Vi har også Nobel avfallsbeholdere som står seg godt sammen med møblene.

KNEKK er en ny utemøbel-serie med enkel design helt uten sveising. Delene tres sammen og låses av seg selv. Konstruksjonen minsker risikoen for korrosjon, og har et ærlig uttrykk da alle sammenføyningene er synlig. På knekk kan du også lakkere stålet i den RAL-fargen du ønsker.

MOBIL er en annen serie beregnet for arrangement eller for eksempel på hytta. Disse benkene og bordene er kraftige og stilfulle samtidig som de tar lite plass under oppbevaring. Monteringen er svært enkel. Mobil-serien leveres som standard med beiset sort malmfuru, men den kan beises i flere farger. Stålvangene kommer som standard i lakkert mørk grå Sahara lakk, men de kan også lakkeres i den RAL-fagen som passer til omgivelsene. 

MODUL benk har en solid konstruksjon som passer godt både inne og ute i det offentlige rom. Modulene kan settes sammen slik man ønsker ved bruk av våre tre varianter. Modul blir produsert i stål og beiset malmfuru. Vi lakkerer ståldelen i den RAL fargen kunden ønsker. Vårt nye tilskudd i serien er en Modul plantekasse som kan bygges sammen med Modul benk eller skrog for ekstra høyde. Står også fint alene. Plasser modulen på ønsket sted og fyll opp med de plantene du selv ønsker.

Bordbenken RAST er en robust og stødig "piknik-benk". Den er laget i stål og malmfuru treverk. Leveres i valgfri RAL-farge fra vårt standard fargekart. Andre farger, treverk eller logoutskjæring kan lages på bestilling.

3D Konfigurator

Arkitekter og interiørarkitekter leker ofte med farger slik at både bord, benker, plantekasser og avfallsbeholdere matcher i farger og uttrykk. Stålet kan lakkeres i ulike RAL-farger og treverket leveres ferdig beiset. Du kan velge blant standardmodeller i ulike farger og design, men kan også få skreddersydde møbelløsninger etter mål.

Visualiser dine ønsker i vår 3D-konfigurator under hvert enkelt produkt på www.rorosprodukter.no.