Masseprodusert skreddersøm

Dato: 1 Des 2021

Røros Produkter er stadig i utvikling og presenterer innovative løsninger som gjør hverdagen enklere og mer lønnsom for kundene våre. Systemer skreddersys etter ønske, i tett samarbeid med kunden fra idé til ferdig produkt.

For oss handler god design om mer enn bare det estetiske. Det skal også kombinere det praktiske, funksjonelle, miljøvennlige og økonomiske.

Å skape solide og varige produkter er et viktig bidrag for å begrense klimautslipp fra transport og produksjon. Våre produkter skal fungere godt, og ta seg godt ut, år etter år.

Kildesortering er et stort nasjonalt satsingsområde. Skal man oppnå engasjement og la brukerne få eierskap til sorteringen, er avfallsbeholdere nødt til å være både synlige og innbydende. Det krever god design. 

Vi i Røros Produkter legger mye ressurser i design og utforming slik at produktene vi lager kan være del av miljøets helhetlige inntrykk.

For oss handler masseprodusert skreddersøm om akkurat det, bidra til at kundene våre sparer penger, gjør noe bra for miljøet og samtidig skaper gode steder for mennesker å oppholde seg i.

Les mer om oss, og ta gjerne kontakt. I staben vår har vi mange dyktige rådgivere og designere, som er klare til å sette seg inn i din bedrift sine behov.