Berøringsfri kildesortering produsert i Røros

Dato: 24 Nov 2021

Røros Produkter produserer kildesorteringsløsninger for bedrifter og andre offentlige bygg, som for eksempel skole, barnehage, spisesteder og liknende. En av bestselgerne innen avfallsmøbler er Aursunden, som nå har fått pedal for berøringsfri og hygienisk benyttelse.

Da pandemien kom til landet, rettet familiebedriften raskt produksjonen mot smittevernløsninger. Aursunden med pedal ble et av resultatene av fokusendringen, og er nå tilgjengelig i både 60 og 100 liter.

Beholderne passer godt som enkeltstående eller komplette avfallssystem i alle typer inne- og utelokaler. Enheten er robust og ergonomisk, med pedal og demper for støyfri og sikker avfallssortering. 

Aursunden leveres standard i pulverlakkert grafitt grå farge, men topper, dører eller hele beholderen kan lakkeres i andre RAL farger på bestilling mot et lite pristillegg.

Skreddersyr kildesorteringsløsninger

For effektiv kildesortering er det viktig med tydelig merking. Fraksjonsmerker må bestilles i tillegg. Beholderen leveres ferdig montert, man trenger kun å sette på topp/sekkeskjuler på brukerstedet.

Røros Produkter har et stort utvalg vegghengte- og frittstående avfallsløsninger med kildesorteringssett, avfallsbeholdere, papirkurver og kildesortering til brannfarlig avfall.

Våre dyktige rådgivere og designere skreddersyr gjerne designløsninger ut fra dine behov.

Økonomisk, miljøvennlig og estetisk

For oss handler design om å skape merverdi for våre kunder og sluttbrukerne. Et godt produkt kombinerer det funksjonelle med det økonomiske, miljøvennlige og estetiske.

Evnen til å tilpasse våre løsninger til ulike bruksområder og miljø er en av våre store styrker.

Velger du kildesorteringsløsning fra Røros Produkter bidrar du til økt trivsel for kunder og ansatte, samt at du får en mer effektiv avfallshåndtering. Jobben til renholdspersonalet blir også enklere og mer effektiv.

Samtidig viser du at du tar klima og miljø på alvor ved å bruke kortreiste, norskproduserte produkter. 

Ler mer om Aursunden 100 liter med pedal