Rådgivende totalentreprenør for næringsmiddelindustrien

Dato: 2 Okt 2023

Svalinn er en totalentreprenør for spesialiserte bygg og rom innen hele verdikjeden for næringsmidler. Rådgivning og skreddersøm – vi finner løsninger som passer for deg

Skreddersøm

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn tar på seg alt fra enkle leveranser av mindre kjølerom til store lager-/logistikkbygg for hele næringsmiddelindustrien, som krever langt mer rådgivning og prosjektering. Vi leverer hele verdikjeden fra prosjektering, tegning, produksjon, levering, montering og service. Dette sikrer at vi til enhver tid har kontroll på faktiske behov og utfordringer, og kan dermed skreddersy løsninger tilpasset hver enkelt kunde.

Metode og prosess

En god prosess er et suksesskriterium for et vellykket sluttresultat. Byggeprosessen omfatter alle faser for et byggprosjekt; fra idé, behovsavklaring, konseptutvikling og bearbeiding, til detaljprosjektering og utførelse. For best mulig resultat ønsker vi å være en rådgivende entreprenør helt fra idéfasen og gjennom hele byggeprosessen. Vår erfaring og kunnskap, samt utstrakte nettverk av samarbeidspartnere, sikrer riktig løsning, samtidig som vi bevarer god totaløkonomi.