Dører og porter

Dato: 9 Sep 2022

Svalinn er en entreprenør for spesialiserte bygg og rom innen hele verdikjeden for næringsmidler. Vi bygger løsninger som er tilpasset deres behov, noe som også inkluderer dører og porter til kjøle- og fryselager.

Høy kvalitet

Det settes store krav til en velfungerende dør eller port i et kjøle- eller fryselager, da de ofte er utsatt for stor slitasje og temperaturvariasjoner. Slike dører eller porter må ha spesielt stor isoleringsevne, noe som setter krav til entreprenøren som har ansvar for utførelsen

Svalinn produserer dører og porter som tåler svært tøff behandling og samtidig er helt i toppen når det gjelder isoleringsevne. Flere av dørene vi leverte for flere tiår siden er fremdeles i daglig bruk, noe som bekrefter den kvaliteten vi leverer.

I tillegg til god kvalitet, tilfredsstiller våre produkter alle lover og forskrifter som omhandler arbeidsmiljø og sikkerhet.

Skreddersøm

Uavhengig av behov, størrelse og kompleksitet, skreddersyr vi den perfekte løsningen for våre kunder. Svalinn tar på seg alt fra enkle leveranser av mindre kjølerom til store lagerbygninger som krever langt mer rådgivning og prosjektering

Alle våre egne dører, porter og spesialdører kan skreddersys til kundens spesifikke behov. Vi produserer helst dører og porter selv, men kan også levere standarddører fra andre fabrikanter.

Deler og tilbehør

Svalinn utfører alt fra rehabilitering til nye prosjekter, fra enkle leveranser av mindre kjølerom til større tilbygg, men også utvidelser. Er bygget deres allerede prosjektert og dere ønsker pris på enkeltdeler som omhandler vår spisskompetanse? Våre tjenester er tilpasningsdyktige og tilpasses hver enkelt kundes behov. Vi hjelper dere med å finne frem til hvilken løsning som best svarer til deres behov, og utfører arbeidet.