Sandwichpanel for optimal energiøkonomisering

Dato: 3 Okt 2022

Svalinn er en av pionerene innen produksjon og bruk av sandwichpanel. Vi har et eget panelsenter med unik kompetanse og testutstyr, og kan skreddersy leveranser utifra behov. Vi tillater oss å påstå at servicesenteret vårt er landets ledende fagmiljø. Sandwichpanel, også kalt industripanel, brukes ofte til større og mer omfattende kjølerom eller fryserom, samt i andre rom innenfor næringsmiddelindustrien.

Det best isolerende materiale

Ulike sandwichpanel har forskjellige egenskaper. Enten om krav til brann, hygiene eller isolasjonsverdi er i fokus, sikrer vi rett material til rett bruk. Vi leverer alle typer sandwichpanel og går aldri på akkord med kvalitet. Sandwichpaneler laget av elementer med oppskummet polyuretan som kjernemateriale. Dette blir innkapslet mellom to stålplater, og er det best isolerende materiale som finnes i forhold til tykkelse. Våre sandwichpaneler har not og fjær i sammenføyningene, noe som sikrer god isolasjon i deres rom eller bygg.


Kostnadseffektivt og CE-merket

Svalinn sine sandwichpanel benyttes først og fremst som kjøle- eller fryseromsvegger, men kan også brukes på delevegger og himling i produksjonslokaler innen næringsmiddelindustrien. De egner seg også svært godt som utvendig fasade på spesialiserte bygg. Sandwichpanelene gir optimal energiøkonomisering, kostnadseffektive løsninger og svært kort byggetid, da elementene er enkle å montere.

Panelene våre er CE-merket, noe som innebærer at de er godkjent innen hele EU.