Glasopor fremhever svømmebasseng som bruksområde

Dato: 23 Aug 2021

Glasopor har bestemt seg for å lansere og fremheve svømmebasseng som et bruksområde for Glasopor. Informasjon om bruksområdet har blitt lansert på www.glasopor.no nå i august, og selskapet mener tidspunktet er riktig.

Glasopor er et miljøvennlig lettfyllingsalternativ som egner seg godt som tilbakefylling mot svømmebasseng på grunn av sine isolerende og drenerende egenskaper. Glasopor er spesielt egnet for å beskytte ferdigstøpte glassfiberbasseng som har økt kraftig i popularitet de siste årene på grunn av lav pris, rask byggetid og lite vedlikehold. 

Bruksområdet har vært kjent for Glasopor i lengre tid, men i forbindelse med koronapandemien merket man økt etterspørsel. Det har vært mange medieoppslag om økende interesse for basseng i egen hage. Glasopor har tro på at etterspørselen vil holde seg, da trenden gjorde seg gjeldende i god tid før pandemien inntraff etter noen gode sommere. Det forventes at trenden vil forsterkes med endrede arbeidsmønstre og mer tid hjemme.

Med sommeren friskt i minne, og planlegging av bassengprosjektet utover høsten, vil kunder være ute i god tid før neste års sesong. Da kan bassengdrømmen realiseres, og man slipper å sitte og skule misunnelig over til naboen neste sommer.

I tillegg til at Glasopor er drenerende og isolerende vil det også møte konkurrerende alternativer med å være det mest miljøvennlige valget. Det vil dessuten gi en god stabilitet med et lavt horisontalt jordtrykk ned mot 10% i forhold til stein, sand og jord. Glasopor er mye mer letthåndterlig på ofte trange byggeplasser. Med andre type lettfyllinger har man erfart at de er for lite stabile slik at massen har blitt presset opp mot overflaten.

Glasopor til svømmebasseng vil markedsføres spesielt til bassengleverandører og grunnentreprenører. Disse vil stå for salget til sluttkunder.

Se her for mer informasjon om bruksområdet:
www.glasopor.no/bruksomrader/svommebasseng   

Referanseprosjekter fra Glasopor AS

Sophie Radich ungdomsskole

Sophie Radich ungdomsskole

Nybygg | Lillestrøm | 400-500 Mnok

Nybygg av ungdomsskole 8-10 som består av en bygning i Lillestrøm på 3 etasje...

Universitetsgata 7-9

Universitetsgata 7-9

Nybygg | Oslo | 800-900 Mnok

Nybygg av kontorbygg som består av en bygning i Oslo på 10 etasjer hvorav 2 e...

Lindeberg sykehjem

Lindeberg sykehjem

Nybygg | Oslo | 440 Mnok

Nybygg av sykehjem/aldershjem tilsvarende 2 bygninger i Oslo med 144 leilighe...

Frisk Arena / Frisk Asker Fotball

Frisk Arena / Frisk Asker Fotball

Nybygg | Asker | 10 Mnok

Nybygg av idrettsanlegg, utendørs i Asker. Selve byggingen startet August 201...