Ekte bærekraftige løsninger!

Dato: 19 Feb 2024

Hos Kinnarps skaper vi ekte bærekraftige løsninger. Dette har vi hatt fokus på siden oppstarten i 1942!

Personlig bærekraft  

Flere og flere mennesker og bedrifter ønsker nå å ta bærekraftige valg. Det finnes en økende etterspørsel etter bærekraftig, tidløs interiørdesign av høy kvalitet – av hensyn til både miljøet, trivsel og økonomien. For oss i Kinnarps er dette en naturlig del av hverdagen, og det har det vært siden selskapet ble grunnlagt for nesten 80 år siden.
Det handler om å:

• Tenke ressurseffektivt, og handle smart for å fremme trivsel, for å kunne hjelpe deg som kunde å gjøre det samme.
• Tilby produkter med lengre levetid, som dessuten kan overhales og brukes igjen.
• Levere på en holdbar måte og skape interiørdesignløsninger som er laget for å vare.

Men, det handler også om å gjøre mennesker og arbeidsplasser bærekraftige. Om skreddersydde miljø som oppfyller både enkeltmenneskets, gruppens, og bedriftens behov. Gjennomtenkte, fleksible og funksjonelle arbeidsplasser som styrker bedriftens omdømme, varemerke og tiltrekke talent. Vi gjør det enkelt å se interiørløsninger som et langsiktig og helsefremmende forhold, og gjør det lett for deg og bedriften din å være bærekraftige. I dag og i fremtiden.

Ta en titt på bærekraftrapporten vår her.


Designet for dere
 

Vi utvikler produktene våre i samarbeid med forskere, designer, ergonomer og andre eksperter. Dette gjøres for å sikre at møblene har en inkluderende utforming med brukeren i fokus.

Vi gjør bærekraft enkelt og tilgjengelig ved å gjøre produktene funksjonelle og enkle å tilpasse til hver enkelt. Ett eksempel er kontorstolene våre med FreeMotion™, som skaper balanserte mikrobevegelser i setet og fremmer en aktiv sittestilling.

Vi bruker også rene materialer, som sertifiserte stoffer og hovedsakelig vannbasert lakk uten løsemidler eller med lavt løsemiddelinnhold til overflatebehandlingen, for å sikre lave utslipp av flyktige organiske stoffer og bidra til sunn inneluft.

Designet for deg og for fremtiden.

 


Produsert for deg

Produktene dine blir produsert og levert med en kontinuerlig fokus på kvalitet. Alle våre seks produksjonsanlegg ligger i Sverige. Høy kvalitet og lav miljøpåvirkning gjennom hele verdikjeden – fra råmaterialer til ferdige løsninger. En svært høy prosentandel (96 %) av råvarer fra tre vi bruker er sertifisert eller inspisert av en tredjepart. Vi unngår også miljøskadelige og helseskadelige stoffer, optimerer ressursbruken og bruker restmaterialer.

Kvalitet for deg

Vi vet at du ønsker produkter som allerede er funksjonelle og holdbare, også skal være miljømessig og økonomisk bærekraftige. Det ønsker vi også. Produktene blir testet ved vårt eget akkrediterte test- og kontrollsenter for å sikre topp kvalitet. De blir testet i henhold til definerte krav, men også basert på vår egen erfaring. Vi har omfattende kunnskap innen utvikling av bærekraftige produkter, og vi tester alltid produktene for å sikre at de varer lenge i bruksområdet de er ment for. Derfor blir våre høyderegulerbare arbeidsbord testet tre ganger så mye som bransjestandarden tilsier. De blir testet så de kan brukes i år etter år.

Bærekraftige valg

For oss i Kinnarps betyr bærekraft alt fra å redusere klimapåvirkningen til å ta vare på miljøet, hjelpe mennesker å føle seg vel og yte sitt beste, til å hjelpe bedrifter å bli mer attraktive og vellykkede. Vi fokuserer alltid på helheten når vi designer og produserer produktene våre, og når vi skaper innredningsløsningene våre.