Dormakaba lanserer markedets første 20 års funksjonsgaranti på sylindere

Dato: 31 Mai 2023

Som eneste leverandør i markedet introduserer dormakaba nå 20 års funksjonsgaranti på sylinderen expert plus. Sylinderen brukes i alle typer dører, fra privathus til store næringsbygg, og har utmerket seg gjennom sin tekniske presisjon og sin høye sikkerhet mot innbrudd. Innføringen av den nye funksjonsgarantien underbygger dormakaba sitt mål om å levere låsesystemer som er trygge, holdbare og av høy kvalitet.

expert plus ble lansert i 2015, og har blitt et populært produkt blant norske låsesmeder. Sylinderen har et patentert design med flere rader og vinkler av stifter, som gir en svært høy grad av sikkerhet. En annen viktig del av expert plus er dens unike nøkkel, som er vendbar og spesielt lett å sette inn i sylinderen.

Sylinderens modulkonsept gjør den enkel å integrere i ulike typer sylinderhus. Den er derfor en av markedets mest fleksible løsninger. expert plus er kjent på markedet for sin høye kvalitet og eksepsjonelt lange levetid. I tester har konseptet gjennomført 1 million sykluser, noe som er ti ganger mer enn hva som kreves for å oppnå forsikringsselskapenes toppklasse.

Med 20 års funksjonsgaranti på ekspert plus, markerer dormakaba sin posisjon som leverandør av kvalitet, sikkerhet og bærekraft. Garantien gis til ekspert plus-lisensierte låsesmeder, som gjennom en serviceavtale med sluttkunder sørger for at sylindrene vedlikeholdes korrekt.

"Vi er veldig stolte over at expert plus er den første sylinderen på markedet med 20 års funksjonsgaranti," sier Per Hammarström, ansvarlig produktsjef for Norden og Baltikum. "Det er en viktig milepæl for oss, og et tydelig signal til markedet om at expert plus er en kvalitetsløsning for alle som trenger en pålitelig sylinder."

Kontakt oss for mer informasjon