xComfort Bridge

Dato: 24 Jan 2022

Med Eatons nye xComfort Bridge kan man enkelt og sømløst styre alle lys- og varmekilder. Prosessen er rask, ren og fleksibel. Man kan bruke appen til å trådløst konfigurere og kontrollere belysningen og oppvarmingen på enhetsnivå, romnivå, via scener eller ved å bruke astrofunksjonen eller tidsplanlegging. Man kan også velge å styre lys- og varmekilder med trådløse brytere og termostater som ikke trenger kabel eller veggboks. Det høye effektivitetsnivået på installasjon og idriftsettelse, som kan oppnås uten ekstra opplæring, betyr kortere installasjonstid og mulighet til å realisere flere prosjekter innen samme tidsperiode. Dessuten vil systemets skalerbarhet gi mange muligheter for utvidelse installatører og boligeiere.

xComfort Bridge – for trådløs styring av lys- og varme.

xComfort Bridge er designet for huseiere og installatører som ønsker å ta sine første skritt inn i verden av smarthus. Med sin brukervennlighet setter kontrolleren xComfort-installasjoner i fingertuppene, enten du er en ny eller en erfaren xComfort-installatør. Ingen ytterligere konfigurasjonsprogramvare eller tidligere programmeringskunnskap er nødvendig, og bidrar dermed til smarte hjem som virkelig er intelligente.

Installer en fleksibel og pålitelig smarthus, som er laget for å vare.

Med den nye xComfort Bridge kan du tilby enkel og smart lys- og varmestyring til kundene. Prosessen er rask og fleksibel. Du kan bruke appen til å konfigurere og kontrollere lys- og varme trådløst via på enkeltnivå, sonenivå og scenenivå, eller via trykknapper, sensorer som er konfigurert via appen. xComfort Bridge er den raske løsningen for å administrere smarte hjem på en måte som er enkel, skalerbar og fremtidssikker.

Les mer om xComfort Bridge!

 Funksjoner:

  • Enkel konfigurering av lys og varmestyring via xComfort Bridge app.
  • xComfort- anlegget konfigureres helt enkelt direkte fra app, og styres både fra fysiske brytere/ termostater og app. 
  • Legg inn opptil 60 dimme- bryte- eller varmeaktuatorer som støtter ESM* og opptil 100 trykknapper/scenebryter/sensorer direkte via appen
  • Alle komponenter blir automatisk passordbeskyttet via xComfort Bridge
  • Enkel betjening lys og varme via xComfort Bridge app.
  • Styr komponenter på enkeltnivå, sonenivå og scenenivå via appen eller via trykknapper, sensorer som er konfigurert via appen.
  • Sett boligen i borte eller hjemme- modus med ett kort trykk på hovedbryteren ved ytterdøra eller hovedbryteren i appen.
  • Definer opptil 20 rom, 20 scener og 14 timere direkte via appen
  • Integrert astrour automatisk definert på stedstjeneste for enkel styring av aktuatorer basert på soloppgang og solnedgang.
  • Kostnadsfri fjernbetjening, styr boligen når du er hjemme eller bortreist via appen.

*ESM, Extended Status Messaging/Utvidet statusmelding