Bekymret for at høye og ustabile strømpriser skal påvirke din bedrift?

Dato: 12 Sep 2022

Strømprisene setter stadig nye rekorder og en annen rekord som står for fall er nordmenns strømforbruk.

Utover vinteren som var overgikk vi forbruksrekorden flere ganger, og Statnett er tydelige på at den økte elektrifiseringen av samfunnet bare tar strømforbruket vårt én vei, og det er oppover.

Energibehovet til mange bedrifter vil øke for å støtte nye belastninger som f.eks lading av elektriske kjøretøy. Dersom det er noe som gjelder din bedrift, kan du starte energiomstillingen nå, og også beskytte deg mot ustabile energipriser.

Vår «Buildings as a Grid»-tilnærming til energiomstilling forener energibehovene til bygninger og elektriske kjøretøy, med fornybar produksjon og energilagring på stedet. Det er ikke nødvendig å implementere alle disse tingene på en gang, men det kan være lurt å starte med energilagring fordi det raskt kan jevne ut ustabile energikostnader.

Buildings as a Grid er basert på «sektorkobling» som kobler energiforbruk med energiproduksjon og lagring. Det kan hjelpe deg med å forberede deg på fremtiden utover fossilt brensel, og siden ingen kan være sikker på hva fremtiden vil bringe, er tilnærmingen svært fleksibel. Last ned vår rapport og les mer om hvordan man kan tjene på sektorkobling.