Sikker elbillading for alle behov

Dato: 28 Feb 2024

Eaton sin nye serie Green Motion elbilladere tilbyr et komplett utvalg av AC- og DC-ladere for normal- og hurtiglading, energistyringssystem og avansert programvare.

De nye elbilladerene er utviklet for innendørs og utendørs bruk, med løsninger som passer alt fra boligbygg til kommersielle bygninger, offentlig parkering og flåtestyring.

AC-ladere for normallading

Våre AC-ladere møter ladespesifikasjonene til alle typer elbiler med en Type 2 tilkobling. De passer perfekt for boliger og leilighetsbygg, kan monteres på vegg eller søyle på gulv, og den kompakte designen krever mindre plass.

DC-ladere for hurtiglading

Vårt utvalg av DC-ladere for elbiler tilbyr enkel installasjon med flere monteringsalternativer, enkel kabelhåndtering, galvanisk isolasjon og IMD for økt sikkerhet. I tillegg tilbyr vi både CCS 2- og CHAdeMO-plugger som støtter alle typer elbiler på markedet. Ideelle for destinasjonslading og i offentlige og private parkeringsanlegg.

Løsningene våre er testet og utprøvd, og vi tilbyr en omfattende portefølje med muligheter for prosjektstyring – fra et bredt utvalg av elbil-ladere til energistyringssystemer og programvare. Alt fra en enkelt leverandør.

Finn ut mer om Green Motion elbilladere fra Eaton

Ta kontakt med oss så kan vi se på en løsning for ditt prosjekt