Visste du at du kan få en raskere og enklere prosess når du arbeider med KOMPAN?

Dato: 23 Jun 2021

Finn alle produktene våre som 2D og 3D DWG-fil
KOMPAN har gjort det enklere og morsommere å leke med våre produkter, spesielt for arkitekter. På vår hjemmeside finner du tilgjengelig dokumentasjon og nødvendige informasjon, som kan komme til nytte når produkter fra KOMPAN skal tegnes inn i nye prosjekter. Du finner blant annet DWG-filer, sertifikater, monteringsanvisninger, CAD-filer mm. Det er også mulig å laste ned JPG-filer som er generert fra 3D Studio Max, samt side- og plantegninger av produktet.

Å jobbe med DWG-filer i AutoCAD
Alle våre DWG-tegninger kan brukes i AutoCAD til å lage tekniske tegninger av uteområder. I filene med vår 2D tegninger finnes all nødvendig informasjon for de spesifikke sikkerhetsnormene som er relatert til hvert enkelt produkt (dimensjoner, EN1176 sikkerhetssone, EN1176 friområde og mye mer). Med 3D filene er det mulig å visualisere produktene sammen med resten av området for å gi en bedre oversikt over størrelsesforhold, farger og lekeelementer.

Ønsker du å få levert en oversikt over hele KOMPAN sitt produktsortiment på ditt skrivebord?
Ta kontakt med oss i dag! Vi sender deg en minnepinne med link til alle vår 2D og 3D produkter. Linkene oppdateres kontinuerlig; det vil si at hvis det forekommer endringer på produktene, i forbindelse med nye lekeelementer, endret sikkerhetssone m.m. vil KOMPAN produktene på din minnepinne automatisk bli oppdatert.

Har du sett den nye AR-appen vår, ImaginIt?
Med appen, som benytter seg av teknologien utvidet virkelighet, kan du se hvordan produktene våre passer inn i omgivelsene du planlegger å installere nye leke- eller treningsapparater i. Via appen kan du enkelt "bygge om" eller visualisere et helt nytt område. Appen kan være til hjelp når du befinner deg på prosjektområdet sammen med en kunde, slik at dere sammen kan teste og visualisere ulike ideer og plasseringer. Slå deg løs å lek med ulike design, materialer, størrelser, plasseringer og mye mer. Når du er fornøyd med resultatet, kan designet lagres lokalt på enheten din, eller sendes inn til vårt salgsteam slik at du kan motta mer informasjon om de ulike produktene.

Appen kan lastes ned gratis her:
Google Play
App Store

KOMPAN er verdens største produsent og leverandør av utstyr til lekeplasser og utendørs treningsområder. Internasjonalt designer, produserer og installerer vi mer enn 1000 lekeplasser og treningsområder hver måned. Vi har sammen med lokale arkitekter utviklet et bredt spekter av prosjekter og løsninger som er å finne verden over. Vårt eget team for Design & Visualisering, med designere og LARK`er internt i KOMPAN, kan bidra med design og målsatte visualiseringer i prosjekter hvor det er ønskelig. I tillegg til standard produkter kan vi også bidra i arbeidet med å designe og levere landemerker og lekeskulpturer på bestilling.