Har du et brennende hjerte for ditt lokalmiljø?

Dato: 20 Apr 2022

Søk økonomisk tilskudd til treningsutstyr fra KOMPAN.

Nå har du muligheten til å drømme stort. Ved å søke tilskudd fra KOMPAN-fondet kan drømmen om et nytt utendørs aktivitetsområder til sport og trening bli en realitet. Vi oppfordrer foreninger, organisasjoner, skoler, institusjoner, kommuner, idrettsklubber m.m. til å søke.

Alle - uansett alder, evner og ambisjoner - skal ha mulighet til å drive med sport og trening. Om ønsket er en ballbinge, en hinderløype eller utstyr til et utendørs treningsanlegg må økonomien være den minste bekymringen.  Derfor ønsker KOMPAN Norge i samarbeide med små idrettsklubber, private velforeninger, skoler og kommuner å bidra til at drømmen blir til virkelighet. Vi ønsker å gi et økonomisk tilskudd til utstyret tiltenkt deres neste nærmiljøanlegg, slik at flere kan få muligheten til å utøve fysisk aktivitet.

Søknadsperioden er fra 1. mai til 31. mai.

Har du spørsmål om KOMPAN-fondet og hvordan du søker, eller til produkter innen sport og trening generelt, kan du kontakte vår Salgssjef for Sport & Trening, Tommy Wiik eller lese mer på vår hjemmeside.
 

 

Få inspirasjon til ditt neste nærmiljøanlegg ved å delta på vårt webinar

Tirsdag 24. mai kl. 10:00

Meld deg på her


Møt oss på NLA Fagdagen i Trondheim 29. april 2022

«Ombruk» er årets tema på NLAs fagdag 2022.

Hva betyr ombruk for KOMPAN Norge, og hvordan kan vi sammen skape grønnere lekeplasser ved å benytte oss av resirkulert avfall samtidig som vi opprettholder den lange levetiden og den store lekeverdien for barna? Møt oss blant utstillerne hvor du kan få en kopp kaffe og en god snakk om lek og trening, og ikke minst om bærekraft og våre grønne lekeapparater i serien GreenLine.

Vi sees!