Få inspirasjon i vår nye hovedkatalog

Dato: 24 Jan 2022

Den nye katalogen for 2022 er kommet og i år finner du inspirasjon til bærekraftige lekeplasser, hodesnurrende nyheter og morsomme lekeapparater som kan trigge konkurranseinstinktet for barn og voksne i alle aldre.

KOMPAN og bærekraft

Bærekraft fyller mer og mer i KOMPAN. Med vår produktserie GreenLine har vi gjort det mulig å redusere CO2-utslippet i lekeplassproduktene ved å velge materialer som både er laget av resirkulert tekstil, forbrukerplast og havavfall som fiskegarn, og som kan resirkuleres igjen etter bruk. På vårt webinar om bærekraft i oktober snakket vi om CO2-utslipp som en ny type valuta i samme kategori som pris, kvalitet og garanti. Derfor har vi som noe nytt i vår katalog offentligjort hva CO2-utslipp/kg er på standarddesign og GreenLine design. (bilde: CO2-utslipp per produkt, presentert i hovedkatalog 2022)

 

I katalogen har vi presentert tre ulike designløsninger til bærekraftige lekeplasser, men med mer enn 90 produkter er det gode muligheter for å lage en bærekraftig lekeplass som passer nettopp barna i ditt område. Lek med alt fra vippedyr og lekehus til klatretårn for både småbarn og skolebarn, og ikke minst vår populære BLOQX.  Sammen kan vi skape en grønnere fremtid for barna!


                              Park                                                   Barnehage                                                  Skole

Hodesnurrende og konkurranseinspirerende nyheter

Hopp om bord i Saturn 4 sammen med tre av vennene dine og sitt, heng eller stå mens karusellen snurrer rundt. Karusellen er godkjent for fire barn, men under testen observerte vi at opptil 8 barn var en del av leken på bakkenivå.

Rhombus Twister er vår nye lekemagnet for å få skolebarn i aktivitet. I karusellen kan barna klatre til toppen samtidig som den snurrer rundt. Med ringene og nettet er det lek på innsiden og utsiden av twisteren, som gjør det lett å skyve og trekke den i bevegelse. Toppen er en populær møteplass, hvor tweens og tenåringene kan prate og henge sammen.


                                           Saturn 4                                                                                      Rhombus Twister

Hva med å tilføye leken et konkurranseelement? Med et leketidsur blir skolebarn motivert til å leke. Leketidsuret kan brukes som et verktøy til å gir mer intensitet i leken og dermed øker aktivitetsnivået i skolegården og byparker. Kombiner det med en karusell, et stort leketårn eller en hinderløype, og barna blir vanskelig å stoppe i leken. Tidsuret passer også godt inn som et treningselement og kan plasseres på en utendørs treningsgym. Er lekeplassen eller treningsområdet i robiniatre? Ingen problem; både leketidsur og tidsur kan fås med robiniastolpe, eller monteres direkte på et nåværende leke- eller treningsapparat.


                  Leketidsur                          Leketidsur Robinia                             Tidsur                                   Tidsur Robinia

 


Start året med KOMPAN Sport & Trening

I år presenterer vi en helt ny serie av styrketreningsprodukter. Utstyret for utendørs styrketrening er både brukervennlig, justerbart og har samme funksjonaliteter som innendørs styrkeprodukter, men med utendørs kvalitet. Serien inneholder 7 forskjellige styrkeprodukter; 5 maskiner med innebygd vekt og 2 benker for kroppsløft. Se hele serien med utendørs styrketreningsprodukter her!

Street Workout & Calisthenics og hinderløype har fått en oppdatering. Treningsapparatene er nå også å finne i robiniatre slik det er mulig å lage et treningsområde i naturtre. Interessert i å vite mer om produktene? Besøk vår hjemmeside for treningsutstyr i robiniatre, eller kontakt vår nye salgssjef for Sport & Trening, Tommy Wiik.


                                                  Leg Press                                                                           Combi 4 Robinia