ThermicRoll® Spiral høyhastighetsporter

Dato: 23 Sep 2020

Innovative løsninger for tøff bruk og høy isoleringsevne

Scanporten AS leverer fullisolerte høyhastighets spiralporter fra ThermicRoll®. SPIRAL-porter er heavy-duty industrielle porter med patentert innovative løsninger for utallige behov, designet for kraftig bruk. ThermicRoll® tilbyr den beste ytelse når det gjelder hastighet, sikkerhet og isoleringsverdi kombinert med et attraktivt estetisk nivå. ThermicRoll® er fremtiden innen industrielle portløsninger, med produkter designet og utviklet til bruk i alle typer applikasjoner hvor nøkkelordene er:

  • Høy driftsintensitet
  • Høy hastighet
  • Høy komfort
  • Energibesparelse
  • Meget høy driftssikkerhet
  • Lave vedlikeholdskostnader.

ThermicRoll® er konstruert for minimum 1.000.000 åpninger. Og med en åpnehastighet på 2 meter i sekundet er dette av det aller raskeste isolerte produkt i markedet. Standard med 50 mm fullisolerte panel, og 80 mm der ekstra lave U-verdier eller meget høy isoleringsevne er nødvendig.


Enkel og solid.

Den patenterte spiralviklingen er laget av polyetylen med høy tetthet.

Portmatten er laget av stål sandwichpaneler med meget høy termisk-akustisk isolasjon, polykarbonat vinduspanel eller ventilasjon mesh-paneler.

Ved lave overhøyder kan spiralen erstattes av horisontale føringer.


Spiral ISO 50

ThermicRoll® Spiral 50 er Top-of-the-line blant isolerte Industriporter, med de beste ytelser i form av hastighet, sikkerhet, isoleringsverdi og levetid. Kombinert med et attraktivt estetisk utseende. Spiral Iso 50 kan brukes både for innvendige og utvendige installasjoner.

Maks størrelse: B 6500 x H 6500 mm
Åpnehastighet: Opp til 2,0 m/sek (avhengig av størrelse)
Lukkehastighet: ~ 0,5 m/sek
U-verdi = 1,5 W/m2K (avhengig av størrelse)


Spiral ISO 80

er en spiralport utviklet spesielt for å ivareta en meget høy isoleringssverdi. I tillegg sikrer den en meget god lydisolering. Enkelheten til denne industrielle porten gjør det mulig å redusere kostnader, vedlikehold og montasjetider, og forbedrer samtidig kvaliteten og funksjonaliteten.

Ekstremt kraftig konstruksjon og et unikt konsept gjør at denne porten tåler minimum 1 million åpnings- og lukkesykluser.

Maks størrelse: B 4000 x H 4000 mm
Åpnehastighet: Opp til 2,0 m/sek (avhengig av størrelse)
Lukkehastighet: ~ 0,5 m/sek
U-verdi = 0,7 W/m2K (avhengig av størrelse)


Spiral AirFlow

ThermicRoll®AirFlow er en spiralport konstruert for intensiv drift, med perforerte lameller for best mulig ventilasjon mellom utside og innside, kombinert med høyt sikkerhetsnivå for skallsikring. Velegnet for installasjon i f.eks. parkeringsgarasjer o.l.

Maks størrelse: B 6000 x H 4500 mm
Åpnehastighet: Opp til 2,0 m/sek (avhengig av størrelse)
Lukkehastighet: ~ 0,5 m/sek


Spiral Flat

Der det er lite plass over porten, eller en ønsker mest mulig innkjøringshøyde, kan spiralen erstattes med en løsning som går horisontalt. Med denne løsningen kan vi klare overhøyder så lave som 350 mm. Perfekt løsning for bl.a. fellesgarasjer og parkeringsanlegg.

Spiral Flat leveres med 50 mm panel eller Mesh ventilasjonspanel.


Spiral 80 Cold-room

ThermicRoll® Spiral 80 Cold-room er en isolert hurtigport utviklet spesielt til bruk i rom med lave temperaturer. I fryserom sikres driften ned til -25°C. Med denne porten kan du erstatte en tradisjonell 2-ports løsning.

Maks størrelse: B 4000 x H 4000 mm
Åpnehastighet: Opp til 2,0 m/sek (avhengig av størrelse)
Lukkehastighet: ~ 0,5 m/sek
U-verdi = 0,7 W/m2K (avhengig av størrelse)