Bommer og grindautomatikk fra Scanporten

Dato: 6 Jul 2022

Scanporten AS leverer barrieresystemer med automatiske bommer og grindautomatikk fra kvalitetsprodusenten SOMMER.

Med pålitelige løsninger fra SOMMER kan du være sikker på holdbarhet i mange år framover. Dette er ikke bare på grunn av deres høye kvalitet og enkle betjening, men også fordi de er omhyggelig utformet og sertifisert,

Sikkerhet og ulykkesbeskyttelse er høyeste prioritet. Våre barrierer er utstyrt med pålitelig teknologi som samsvarer med gjeldende standarder. Enkelte modeller leveres med varsellys integrert i aluminiumshuset, noe som betyr at du drar nytte av et attraktivt design samt optimal sikkerhet.

Vi kan levere løsninger for både private og industri. Her er noen av de vanligste løsningene fra oss:

Slaggrindsautomatikk

Enkle og doble grindåpnere, fra bredder opp til 2,5 meter til 7 meter. De enkleste løsningene for grindvekt på inntil 300 kg til de kraftigste modeller med vekt opp til 1100 kg.

Skyvegrindsautomatikk

Fra de enkleste løsninger tilpasset grindstørrelser med slaglengde på inntil 6 meter og 300 kg til de kraftigste modeller med slaglengde på 20 meter og 1200 kg. Varsellamper, klemsikringer og fotoceller er vanlig sikkerhetsutstyr for alle grindautomatikker.

Bomløsninger

Vi kan levere automatiske bommer i fleksible lengder (opptil 6 meter), som enkel-bom eller dobbel-bom (opp til 10 meter). Med integrert LED lys og varsellampe. I stål eller aluminium, med utallige styringsmuligheter. Og med «Plug & Go» går installasjonen som en drøm.

All automatikk kan kombineres med andre Sommer styringssystemer, som garasjeportåpnere og industriportåpnere. Radiosystemer som bl.a. håndsendere og kodelås, nøkkelbrytere og smarthusløsninger, alt kan kombineres for mest mulig bekvemmelighet for brukerne.

I tillegg levere vi flere forskjellige portløsninger for både industri og handel. Spør oss om industriporter, rulleporter, rullegitter, hurtigporter eller garasjeport til ditt private hjem – og vi hjelper deg!


Telefon: 66 90 10 20 | epost: post@scanporten.no | Hjemmesider: www.scanporten.no