Mega-store porter fra Scanporten

Dato: 9 Jun 2021

For hangarer, skipsverft eller der du trenger en veldig stor port

I samarbeid med BMP, en av verdens største produsenter av PVC porter, med over 12 000 porter installert årlig, leverer vi PVC porter av meget høy kvalitet til konkurransedyktige priser. BMP har gjennom flere år fremstilt og utviklet takfoldeporter tilpasset bruk innen skipsindustri, hangarer, gruvedrift, stålindustri eller andre installasjoner som krever veldig store porter.

MegaPack takfoldeporter består av et indre panel, et ytre panel med avstivere mellom for høy stabilitet. Hver port er individuelt utformet for å tilpasses og motstå vær og vind i tøffe omgivelser, tilpasset vindlastklasse helt opp til klasse 5.

MegaPack industriport garanterer stabil drift og lang levetid kombinert med lave vedlikeholdskostnader. Hver port designes individuelt så den passer perfekt til bygningen hvori den skal integreres.Tilpasset dine behov

BMP er et innovativt selskap som stadig kommer med nye løsninger.
Om porten skal være smal og høy, lav og bred – eller en annen variant – finner vi riktig løsning for ditt behov.

PVC duk standard 900 gr/m², og som opsjon Isoleret PVC duk 1350 gr/m²

Stabil drift med doble motorer (400V 16A) som trekker stoplene opp ved hjelp av kraftige stropper.

Hele 16 standard-farger med mulighet for vindusfelt.

Temperaturområde minus 40 grader til pluss 70.

Testet for 1.000.000 driftssykler (EN 12604)

Åpnehastigheter opptil 0,3m/s. Justerbar lukkehastighet opptil 0,3m/s.


Øvre dimensjon er 35.000 x 20.000 mmPanelene består av individuelle seksjoner, slik at om en skade oppstår, eller ved slitasje, er det ikke er behov for å skifte ut hele panelet, men bare det skadede feltet.

De horisontale stolpene består av boltede aluminiumsprofiler designet for å tåle sterk vind og tilpasset basert på kundenes behov og særegenheter i området der døren er installert.

Kolonnene er laget av galvanisert stål, også passende størrelse og formet til å tåle selv sterk vind. Porten er utstyrt med 400 V trefaset ventilerte bremsemotorer og koblet med stropprullen ved hjelp av fleksible koblingerDer dobbel duk ikke er nødvendig finnes det også en enklere variant i modellen Pack.
Pack er designet for utvendig- eller nisjemontasje, og er et godt alternativ der du trenger en raskere port (åpningshasighet: 1 meter i sekundet) og en stor port, for tøffe omgivelser.Spesielt design, ekstra rask, kraftig vindlast, tilpasset fasaden?
Vi tilbyr spesialtilpasninger til de fleste formål, kontakt oss for mer informasjon.