Selvreparerende hurtigporter for kjøl & frys fra Scanporten

Dato: 10 Aug 2022

Fra Europas største produsent av hurtigporter i PVC leverer vi spesialprodukter for kjølerom og fryserom. Innovative løsninger med isolert duk, dobbel duk og luft-barrierer kan vi tilby løsninger som tilfredsstiller de fleste behov i miljøer med høy trafikk og stenge krav.

Produkter tilpasset og som tilfredsstiller de strengeste krav til matvarehåndtering og hygiene, med fleksible løsninger i forhold til størrelser, innbyggingsmål og normer. Åpnehastigheter på inntil 2,5 meter i sekundet. Stillegående og vedlikeholdsfrie, uten bruk av oljer og patentert selvreparerende glidelåssystem.

DynamicRoll® FRIGO 1

Et bilde som inneholder bygning, rød, dørAutomatisk generert beskrivelse
Et bilde som inneholder tekstAutomatisk generert beskrivelse

DynamicRoll® FRIGO 1 er en selvreparerende hurtigport med en spesiell sandwich gardin laget av PVC/polyetylen isolert PVC duk.

De isolerende segmentene på duken forhindrer at glasuren skaper et termisk kutt med en kontinuerlig isolasjon på duk. Tykkelsen på duken er ca. 20 mm.

Rammekonstruksjonen er utstyrt med varmekabler plassert i skyvesystemet og i koblinger for å unngå kondens og ising av duken. Isoleringsverdi: 2.2 Wm2 K

DynamicRoll® FRIGO 2

DynamicRoll® FRIGO 2 er en selvreparerende hurtigport utstyrt med dobbel duk uten stive elementer i duken, delt på 200 mm og i lukket stilling lager isolerende luftbarriere. Denne teknologien gjør løsningen ideell for å tilpasse porten til kjølefeltet hvor det er ofte nødvendig for å skille miljøer med positiv og negativ temperatur, unngå kondens og ising, forhindre farlige situasjoner for arbeidere og for riktig drift av selve porten.

DynamicRoll® FRIGO 2 kan installeres i både positiv og negativ temperatur og det er en garantert sikkerhet for arbeiderne og betyr, takket være duker uten horisontale stive elementer og et spesialkonstruert skyvesystem slipper gardinene inn tilfelle av eventuelle krasj, under drift av porten, gå ut skinnene og bli satt inn igjen etter en ny syklus.

DynamicRoll® FRIGO 2 AIR

DynamicRoll® FRIGO 2 AIR er en selvreparerende rulleport utstyrt med dobbel duk som skaper en isolert barriere i lukket stilling. I tillegg leveres denne modellen med et integrert ventilasjonssystem for å skape en luftbarriere også i åpen stilling. Denne teknologien gjør døren ideell for å tilfredsstille behovene i kjølefeltet, hvor det ofte er nødvendig å skille miljøer med positiv og negativ temperatur, unngå kondens og ising, farlige situasjoner for arbeidere og for riktig drift av selve porten.

Ventilasjonssystemet er et essensielt system for å skille to høyt trafikkerte rom med forskjellig temperatur eller fuktighet. Når døren er åpen, garanterer den separasjon av de to rommene ved hjelp av et dobbelt lateralt ventilasjonssystem med resirkulering av samme luft, og unngår irriterende turbulens på gulvet.

DynamicRoll® FRIGO 2 AIR kan installeres både i positiv og negativ temperatur, og det er en garantert sikkerhet for arbeidere og midler, på grunn av det spesifikt utformede glidelåsføringssystemet som lar gardinen gå ut av føringene i tilfelle støt og settes inn igjen etter en ny syklus.

Fra BMP leverer vi også standard hurtigporter (Dynamicroll®) og hurtigporter tilpasset spesielt utfordrende miljø (matvarer, smitte, rustfrie løsninger etc.). Ta kontakt og vi hjelper deg med den riktige løsningen, om det er til:

✓ Industri/Produksjon

✓ Varehus/Butikk/Lager

✓ Næringsmiddel

✓ Kjøl/Frys

✓ Laboratorier

✓ Kjemi

✓ Bilindustri

✓ Bilvask/Vaskehaller

✓ Matindustri

Et bilde som inneholder innendørs, gulv, kjøkken, romAutomatisk generert beskrivelse

I tillegg leverer vi flere forskjellige portløsninger for både industri og handel. Spør oss om industriporter, rulleporter, rullegitter, hurtigporter eller garasjeport til ditt private hjem – og vi hjelper deg!

Telefon: 66 90 10 20 | epost: post@scanporten.no | Hjemmesider: www.scanporten.no

https://media.licdn.com/dms/image/C4D12AQHd2A53SOH0aw/article-inline_image-shrink_1500_2232/0?e=1553126400&v=beta&t=9qiNkw1Rk7vO5UwXNdPPG6OzXkQBQG1NSwwvkmBhVhs